Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Úřad vlády mi ochotně poskytl požadované informace (vyrozumění, dokument): je z nich zřejmé, že v důsledku naprosto nesmyslného zadání bude podojen nikoli kozel, nýbrž daňový poplatník, a to o bratru čtyři miliony korun. Nu což, nepochybuji, že za takovou sumu postaví v Brně nejméně megaqubitový kvantový počítač.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-09-17 03:23
To je vtip na tema jeste vetsi blbec nez jsme cekali?
0 # Anonymní 2014-09-17 06:59
"Předmětem řešení projektu je vytvoření nástrojů programového a elektronického vybavení pro určení typu šifrované komunikace, její následné dekódování a vyvinutí nových metod a nástrojů pro odhalování a vyšetřování případů kybernetické kriminality a ochrany informačních systémů před kybernetickými hrozbami. Výsledky projektu budou využity v rámci bezpečnostních složek státu."

Zase nevypada tak spatne. Otazka je, co se tim udela, ale jinak to nevypada na tunel.

Jinak ne kazdy pouziva TrueCrypt, ktery ani NSA nedokazala rozsifrovat.
0 # Tomáš Marný 2014-09-17 10:31
Pořád si nejsem jistý, zda je to opravdu taková blbost. Jde to, o co jim jde doopravdy. Je spousta "bezpečných" aplikací, které se nabourat dají. Navíc může jít do jisté míry o černý projekt, kdy vědí, co chtějí, ale nechtějí to psát do běžně přístupné dokumentace.
0 # Anonymní 2014-09-17 14:23
Take si rikam, ze ten papir z vlady je jen nesmysl pro absolutni laiky-neznalky, aby se to schvalilo.

MH

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)