Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

S hlubokým zármutkem v srdci oznamuji svým čtenářům, že tento blog byl zařazen do seznamu zajímavých zdrojů odkazovaných extremistickým serverem Svobodný odpor, přímým pokračovatelem legendárního Odporu.org. Kdy přesně ke smutné události došlo, nevím, an tento portál čítávám než nepravidelně a zřídka.

Jistě je vám známo, jaké důsledky to představuje: samolepkovým zločincům je v dosud neskončeném procesu, inter alia, vytýkáno, že na jimi organisovaný pochod v Jihlavě zveřejnil pozvánku právě Odpor, a korunou obžaloby je tvrzení o výlepu materiálů s tímto společensky škodlivým odkazem. Παραγραφος se tak oficiálně stává blogem extremistickým, nedemokratickým, rasistickým, antisemitským, anticiganistickým, popíračským, homofobním, xenofobním, lidská práva popírajícím a vůbec nenávistným. Není patrně daleko den, kdy si název mého blogu, případně mou podobiznu, začnou na tělo tetovat nejmilitantnější pravicoví extremisté.

Jsem ze sebe hluboce disgustován a myslím, že se přestanu číst.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-09-09 23:24
To se dalo samozrejme cekat.Bisacci urcite proverovali uz driv.To je dukaz ze se nas boji,nebot,kdyby se nas nebali,tak by se o nas nezajimali.Oni by nejradsi,kdyby jsme vsichni byli tupymi novaci(neurazim ty jmenem novak,pouze narazka na ty tupy konzumenty novy,blesku atd)Takove poslusne stadecko,to chteji.
0 # Anonymní 2014-09-09 23:31
Bude tedy mezi závadové symboly s PEx symbolikou zařazen i samotný nebohý §? Mřížka vynořování si již brousí zuby i na všechny varianty jména a příjmení autora blogu. Zanedlouho bude možno odstíhat všechny pecny chleba v nekomentovaných vydáních Otesánka.
0 # Tomáš Pecina 2014-09-09 23:35
Pecina nesouvisí s pecny, byla to lavice u pece, jakou dnes už najdeme leda v museu, takže ohledně jména bych byl v klidu.
0 # Šimon Klein 2014-09-10 12:10
Vědí to ale příslušní znalci?
0 # Anonymní 2014-09-09 23:57
10.9.Tahle Streda 16:00 Bude vyrccen Ortel.Snad p.Soudce rozhodne rozumne a z prozdi obzalovane a gm.Prizemi,Sin.c.2. Polni Soud
0 # Anonymní 2014-09-10 00:05
Pane Pecino,Vy by jse mel vydat knihu.Urcite zazitku ze statnima institucemi mate vic nez dost.Samozrejme nejlepe vydat u gm.Nebo zpousty poznatku.Takovy Cesky Michael Winkler.Zkuste o tom po premyslet.Jan Vrabec
0 # Tomáš Pecina 2014-09-10 00:39
Na knihu budu mít čas ve vězení, žádný spěch.
0 # Philip Sudak 2014-09-10 03:10
Vážený pane Pecina, víte, že odkaz na tento blog (jako "Občanskoprávní aktivisté:") je např. i zde:

www.vzdelavaci-institut.info/?q=odkazy ?
0 # Tonda 2014-09-10 03:42
A to jste si v tom 89. mysleli, ze konecne vam zacne ta svoboda kterou vam UV-KSC 40 let omezoval. Ovsem muzete cestovat a na pomerance nemusite stat fronty. :-)))
0 # Philip Sudak 2014-09-10 03:59
Aby mohlo dojít k reálné změně v časovém úseku, který těm, kteří změnu, více či méně, vyvolali, přinese očekávaný výsledek, muselo by dojít k skutečné revoluci, kterou provází, větší či menší, odstranění starých struktur. Jednoduše řečeno, všichni komunisté by museli být v letech 1989-199X odstraněni z veřejného života - ať už pouze "odstaveni" od veřejných funkcí, pozavírání, popraveni. Výsledek by byl, byl-li by proces dobře právně zakotven, stejný a žádného násilí by nebylo potřeba.

To se nestalo, a tak bude trvat minimálně dvě, tři generace, než se staré struktury (a jejich potomkové a ti, které si vychovali k obrazu svému) dostanou z veřejného dění. A jest-li vůbec, jest-li to vůbec, za nynějšího stavu věcí, možné...
0 # Anonymní 2014-09-10 07:03
Pane Tondo,Ja se bez pomerancu obejdu a na cestovani stejne nemam penize,Ale i tak nemyslite ze je to trochu malo?Az nekde neco reknete ci napisete neco tzv.ne-vhodneho,tak se pak nedivte,az budete sedet na lavici jako obzalovany.Asi jste si toho nevsiml jak to funguje??!Pokud vam staci pomerance a banany,tak jen tak dal.Ono je to pohodlnejsi,ze?pane Tondo? Jan Vrabec
0 # Anonymní 2014-09-10 09:25
Možná by nebylo od věci, kdybyste nám popsal své dosavadní zážitky, když jste řekl něco nevhodného. Třeba jak dlouho trvalo vaše trestní stíhání, jak dlouho jste za své názory seděl a tak podobně. Dost by mne to zajímalo.
0 # Tonda 2014-09-10 15:41
Pane Vrabec, neni to ma chyba, ze jste nepochopil mou ironii o cestovani a pomerancich.
Muj pripis se tyka toho co by vam melo vadit i kdyz nemuzete cestovat.
Takze jeste jednou. Tu svobodu za kterou jste bojovali zvonenim klicu se vam moc nevydarila, jinak by nemohli byvali komuniste zastavat dulezita mista ve vsech spolecenskych sferach.
Ja v tom vasem Svejkistanu nastesti neziju, ale dost ctu o nasledcich te vasi sametove revoluci kde stale existuje omezovani svobody projevu. Viz na pr. nesmyslny proces s vydavatelem knihy o Hitlerovych projevech.
0 # gogo 2014-09-10 07:40
Měl byste se ještě poradit s nějakým renomovaným expertem, zda je trestné pouze odkazovat na závadové weby (aktivní závadovost), nebo je zda už je trestné i být z nich odkazován (pasivní závadovost). A nedej přírodo, abyste pak byl účastníkem závadovosti cyklické!
0 # Philip Sudak 2014-09-10 07:48
Co by ne, když je dobrá vůle, a spojené kde vládnou síly, však to znáte - dolus indirectus: publikoval-li činec závadový názor, byl srozuměn s tím, že jej budou "extremisté" dále glorifikovat a na něj odkazovat.

Když se chce, všechno jde ...
0 # Tomáš Pecina 2014-09-10 08:03
Promiňte, vážení, ale jste úplně mimo. Theorie kontextuálního extremismu je mrtvá, historická diskursivní analysa překonaná, teď vládne Uhlřova theorie potěšenosti: trestného činu se dopouštíte tím, že extremisté jsou vaším jednáním potěšeni. A není vůbec potřeba nějakého potěšeného extremistu dopadnout a prozkoumat, ale jejich existence se prokazuje tzv. znaleckým prohlášením (což je zcela nový druh důkazu).

Vy jste neslyšeli Uhlířův výslech?
0 # gogo 2014-09-10 08:25
Tak to aby Uhlíř vyrazil na lov extrémistů do Humpolce a okolí.
www.kdejsme.cz/prijmeni/Pot%C4%9B%C5%A1il/hustota/
0 # Daniel Hrbáč 2014-09-10 11:08
To už je na nějakou dotaci. Zlepšení komunikační strategie apod.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)