Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Pouhých 72 dnů trvalo ministrovi vnitra Milanu Chovancovi, než rozhodl o našem rozkladu ve věci nejnovějších průtahů při registraci našeho spolku. Zákonná lhůta činí 30 dnů: blahopřejeme, tak rychlou reakci jsme nečekali.

Ze strany ministerstva jde již o zřejmou křeč: veškeré naděje upíná v to, že senát Nejvyššího správního soudu pod vedením soudruha soudce Michala Mazance vyhoví jeho kasační stížnosti. Nerozumím arci, proč nepožádalo o odkladný účinek: má-li Mazance a jeho melody boys tak spolehlivě pod palcem, jako se tváří, jistě by NSS této žádosti vyhověl a nedozírným následkům v podobě toho, že by registrovaný spolek měl ve svých stanovách jisté nepříjemné pravdy o naší národní minulosti, by tím zabránil.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-09-04 01:56
A zalobu na prutahy jste podal?
0 # Tomáš Pecina 2014-09-04 09:20
Ovšem, již v červenci.
0 # Vodník 2014-09-04 12:04
Poněkud OT (ale zas ne tolik): na OM je výživné sousto pro tebe a pro Krystlíka Byli jsme na řadě hned po Židech
0 # krystlik 2014-09-04 23:41
Nebyli. Jedině za situace kdyby v Evropě zůstali jen Češi a Němci. Koho chtěli Němci poněmčit, Vodníku? Jste zavilý antigermán? Jste izraelita s osvětimským komplexem, že tak iracionálně blábolíte?
0 # George Boehm 2014-09-05 02:02
Herr Krystlik, opravdu myslite si ze Němci nechtěli obsazene uzemi poněmčit? Ze by treti Rise byla multikulturni stat? Proc byla Nemcina zavedena v Protektoratu jako prvni jazyk?

(izraelita s osvětimským komplexem?) to je novy vyraz? Mel by jste to dat do slovniku !
0 # Gerhard 2014-09-05 15:26
Herr Boehm co mate proti nemcine, za jedno je to mnohem rozsirenejsi a bohatsi jazyk nez cestina a nakonec i vy mate nemecke jmeno a jiste se za to nestydite.
Za protektoratu se mimochodem pouzivala cestina zrovna tak hojne jako nemcina.
0 # George Boehm 2014-09-05 19:02
Naprosto proti Nemcine nic nemam, je to moje materska rec, nevim jak jste k tomu prisel.
Jde o "ponemceni jineho naroda" coz znamena zanik jeho kultury, jazyka, narodnosti a statnosti.
Za protektoratu ze pochopitelne pouzivala i Cestina, neb to byl narod Cechu. Nemcina byla na vyssi urovni i kdyz to byla rec Okupantu. Pokud se o to aspon trosky zajimate tak se podivejte na protektoratni napisy a penize. Nemcina byla na vsech napisech ve vetsim tisku.
Kdyby Rise byla multikulturni tak by na riskych markach bylo aspon jedno slovo v Cestine.
0 # Gerhard 2014-09-06 14:26
Kdyz je nemcina vas matersky jazyk tak proc by vam melo vadit zda bylo ceske slovo na risskych markach?
A uz vubec bych nepsal nic o zaniku kultury nebo jazyka, Ta kultura Cechu byla prejimana nakonec od Nemcu spise nez od asijskych Slovanu. Cesky jazyk naopak posilil vlivem nemeckeho jazyka, zrovna jako v dnesni dobe posiluje anglickymi vyrazy, ktere jak jiste vite maji nemecke, nebo chcete-li germanske koreny.
Taktez si nevzpominam, ze by ceske prameny uvadely, ze Cesi chodili na vyucenou misto do Nemec nebo Rakouska do Ruska.
Je videt, ze toho o civilizovanem a kulturnim vlivu Nemcu na Cechy moc nevite i kdyz je ta nemcina vas matersky jazyk.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)