Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Pro obzvláště odolné čtenáře tu máme čerstvé zprávy z registračního řízení našeho Sudetoněmeckého krajanského sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku.

Ministerstvo se ústy Václava Henycha podivilo, co že nám vadí, když vůbec k žádným obstrukcím z jeho strany (už pět let) nedochází a vše se děje přesně podle zákona a k našemu prospěchu. Jsme arci jiného názoru a nyní budeme čekat na rozhodnutí soudružek soudkyň.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-09-17 18:26
Kolik ministrů se musí v průběhu registrace sdružení ještě v čele resortu vystřídat, aby délka tohoto řízení byla i pro samotné ministerstvo nepřiměřená? Dalších pět?

Jan Angelovič
0 # Anonymní 2014-09-18 12:50
Co lze také čekat od tohoto úředníka známého hlavně v roli znamenitého počtáře :-)

Richard
0 # Anonymní 2014-09-18 21:37
V Cr je velka averze vuci Sudetenland.Coz chapu.Uprimne Sudety bych nevracel a nechal jak to je.I kdyz jsem vasnivi ctenar gm.Tohle je jedina vec,se kterou s vami nesouhlasim.Jinak vam fandim ve vydavani knih.
0 # Anonymní 2014-09-24 05:26
A já si myslel, že v Česku existuje demokracie a svoboda slova. Už se toho asi nedožiji.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)