Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Blesková zpráva od mosteckého soudu: celé tříčlenné spiklenecké centrum závadových osob kolem Lucie Šlégrové, které v r. 2010 na veřejnosti mávaly praporem s logem Dělnické strany, bylo dnes samosoudcem Pavlem Plchem opět v plném rozsahu zproštěno obžaloby.

Připravujeme podrobnosti, včetně zvukových záznamů.

Aktualisováno.
Následně bylo zjištěno, že soud obžalované nezprostil, nýbrž postoupil jejich věc jako podezření z přestupku mosteckému magistrátu (což je naprosto formální, žádný přestupek, jehož by se mohli dopustit, neexistuje). Zvukový záznam ústního odůvodnění usnesení (cca 14 minut, MP3).

Záznam, ač technicky nepříliš kvalitní, si rozhodně poslechněte, soudce Plch se nebál nazvat postup policie tím, čím ve skutečnosti byl, tedy fakticky účelovou kriminalisací nepohodlných osob, a vymezil se i proti předchozímu rozhodnutí krajského soudu, který mu uložil provést zcela nesmyslné dokazování znaleckým posudkem.

Byl bych šťasten, kdybychom takové soudce měli např. na Ústavním soudu: taláru ústavního soudce by byl Pavel Plch hoden určitě spíš než takový Jan Musil.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-09-10 18:54
Rozsudek by nebyl? Nebo se ceka na doruceni stranam?
0 # Tomáš Pecina 2014-09-10 18:57
Rozsudek bude doručen do měsíce, pak ho zveřejníme.
0 # Anonymní 2014-09-12 18:56
No Tomáši, právě od vás dostal soudce Plch polibek smrti polibek. To nebylo chytré, takto zastrašíte ostatní rozumné soudce:)

cnemo
0 # Anonymní 2014-12-07 18:35
Konečně někdo dostal rozum.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)