Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Wikipedie praví: A recurring character is a fictional character, usually in a prime time TV series, who often and frequently appears from time to time during the series' run. Recurring characters often play major roles in more than one episode, sometimes being the main focus. The character's return is often based on popularity and liking from fans.

Ačkoli jen těžko posoudit, jakou oblibu příznivců si získala opakovaně se vracející postava mých blogů David Navara, neměl bych smlčet, že mi onen, objeviv se na posledním hlavním líčení v kause Hitlerových projevů, zaslal výzvu a co jsem mu na ni odepsal.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-08-08 17:04
Zajímavé. Navara má strach, aby se mu ze strany neonacistů nic nestalo, aniž je v TV-šotu zmíněna jeho identita. Když ale leze jako divák do soudní síně a současně předpokládá, že páně Pecinův blog čtou neonacisté, musí mu být jasné, že i v tomto soudním sále byli nějací neonacisté coby diváci. Tedy svou výzvou panu Pecinovi s časovými údaji TV-záznamu, kdy se jeho kukuč v obraze vyskytuje, se jednoznačně identifikoval a tedy skokem zvýšil pro sebe možné brachiální ohrožení z jejich strany. Navara je nepřemýšlející český nacionalista.
0 # Anonymní 2014-08-08 17:07
Pane Pecino, co to děláte? Poslat to Navarovi zrovna osmého srpna? Víte přece, co by znalci se specializací na závadové symboly odvodili z data 8.8.?
0 # Anonymní 2014-08-08 17:21
Kdo je David Navara?
0 # Tomáš Pecina 2014-08-08 17:54
Můj osobní nepřítel. Bojuje v podstatě proti všemu, co dělám, zvlášť proti našemu Sudetoněmeckému sdružení. Ovšem nevzdávám se naděje, že ho nakonec získáme na svou stranu a stane se předním aktivistou našeho spolku.
0 # Vodník 2014-08-08 18:15
...stane se předním aktivistou našeho spolku
To bych ti snad ani nepřál!...
0 # krystlik 2014-08-08 22:22
Už jednoho takového pan Pecina převrátil na opačnou víru.
0 # Anonymní 2014-08-09 12:06
Koho, prosím?

I.
0 # krystlik 2014-08-09 12:51
Hádejte. Je dost známý.
0 # Anonymní 2014-08-09 18:00
Jan Šinágl.
0 # Anonymní 2014-08-08 18:58
Navara je retardovaný komediant. Když byl malý spadl mu na hlavu kůň a od té doby je ošklivý a tupý.
0 # Daniela 2014-08-08 19:44
To si nemyslim. Retardovany neni pan Navara ani nahodou a osklivy take ne. :-)
Postava Navara je intensivni a kdyby si ji nekdo vytvoril, tak v charakteru uplatni vsechny prehnane prvky "Bojujici demokracie"..
Tak ci tak, stiznost pana Navary je neopodstatnena, na verejnem miste a jeste k tomu za znamych specifickych okolnosti musi i divak pocitat s tim, ze se bude porizovat videozaznam. Oproti soudni sini, ktera je sice take verejna, ale pravidla (zajiste i v Cesku) o visualnim nebo mluvenem zazamu urcuje soudce..
0 # Anonymní 2014-08-08 20:46
Někdo se tady zamiloval do navary:) Aby z toho nebylo nebezpečné pronásledování
0 # Philip Sudak 2014-08-08 22:10
Mne by, spíše, zajímalo, čeho že chtěl pan Navara "výzvou" docílit. Nemohl přece důvodně předpokládat, že by z jejího petitu pan Pecina skutečně video odstranil (či nějak "anonymisoval" jeho podobu), a k soudnímu sporu, který by zjevně prohrál, zjevně nepůjde. Chtěl se tím zviditelnit, nebo co?
0 # Anonymní 2014-08-08 22:23
Není jednodušší příčina v tom, že je blbej?
0 # Philip Sudak 2014-08-09 00:25
Asi ano, protože já bych, osobně, vůbec nevěděl, kdo v oněch časech na videu je. Tím, že se ještě přiznal, že má na klopě odznak s přeškrtnutým Hakenkreuz, je možné jeho osobu ustanovit.

Máme jeho podobiznu, adresu (když je tak paranoidní, že jej "publikace ... podoby ... vzhledem k agresivitě neonacistických čtenářů ... stránky ohrožuje"), tak by se měl konečně začít reálně bát!

Ne, tohle může udělat jenom úplný blbec.
0 # Daniela 2014-08-09 02:54
No prave. David citil nutkani se zviditelnit a dava detektivum ruzne napovedy, jako v pocitacove hre.. Ulice "Kosmonautu" je relika ze socialistickeho pojmenovavani, cislo 40 je velka budova s mnoha firmami, napocitala jsem jich podle iidentifikacniho cisla asi 27.. David je zejme zadan, manzelka Lenka tez podnika. :-( , takze pan Navara bude trochu masochista a sni o mucednictvi, v lepsim pripade o sebeobetovani.. Mozna se stane zazrak u soudu v zari a pan Pecina si s panem Navarou potresou pratelsky pacickama ?
0 # Leon Kreutzfeld 2014-08-09 09:00
Treba jen pan Navara jenom dobromyslny pravdolaskar, ktery proste nema rad skopcaky a nazky a jehoz postava se obcas objevi, bude metat kozelce, pripadne pronese nejakou hustou hlasku ("V závislosti na rychlosti určím výši požadovaného odškodnění.").

Dle jeho umanutosti a vytrvalosti, se kterou se zabyva vsemi vecmi okolo SKSCMS a pana Peciny, by se vsak mohlo jednat i o nebezpecneho silence, ktery by se mohl pokusit vstoupit do dramatu stylem deus ex machina, a proto je asi lepsi ho evidovat.
0 # Philip Sudak 2014-08-09 15:57
Takoví lidé jsou ale strašně moc nebezpeční. Měli by mít omezenu způsobilost k právním úkonům.
0 # Tomáš Pecina 2014-08-09 23:43
Takoví lidé jsou ale strašně moc nebezpeční. Měli by mít omezenu způsobilost k právním úkonům.

To je nereálné, dokud něco skutečně neprovede. Faktem ale je, že se jeho duševní stav postupem času zhoršuje.

Jako laik u něj identifikuji histrionské rysy osobnosti spolu s prohlubujícím se mesianistickým komplexem, obojí provázené pokročilým odtržením od reality: podle prvotních trestních oznámení a udání na ČAK bylo pouze částečné, poslední výzva je ale už úplně "mimo".

Prognosa záleží na tom, zda se mu podaří aspoň částečně uspět. V kladném případě se soustředí na techniku, se kterou měl úspěch, a bude ji zkoušet opakovat, což je ta méně infaustní varianta. Pokud bude mít na kontě i dále "nula bodov", může se jeho duševní porucha rozvinout do stadia, že v sobě objeví Gavrilo Principa, jediného, "kdo mě může zastavit", a pak abych si pomalu chystal poslední vůli, zejména, pokud u Navary nabudou vrchu oligrofrenní rysy, které byly manifestní už na tom soudním jednání (povšimněte si, prosím, jeho zcela vážného až sonorního výrazu).

Problém cvoků tohoto druhu je v tom, že je nikdo nebere vážně, a oni potřebuji "světu" ukázat, jak hluboce se mýlil.

Možná bych mu měl zaplatit therapii, ještě je čas a vyšlo by to levněji než neprůstřelná vesta v mé velikosti…
0 # Philip Sudak 2014-08-12 01:14
Jednou, až něco skutečně provede, bude rozhodující, zda u něj psychiatr / psychiatři najdou "pouze" poruchu osobnosti, nebo vážnější chorobu. Zatím to, podle všeho, spíše vypadá, že má strach, než aby něco udělal, pravdou ale asi bude, že časem to může být horší.

Každopádně, buďto je úplně hloupý (což si nemyslím), nebo u něj již jeho choroba intelekt přebila. Ano, tr.oznámení, či dopis do ČAK, měly alespoň zdánlivý smysl, mohl jimi alespoň demonstrovat svůj postoj. Dal najevo, poměrně veřejně, svůj názor. Jistě, ČAK nic nezmůže s tím, že Vy stojíte "v pozadí" za advokátem, ale to on jistě věděl.

Teď napsal dopis, který zjevně postrádá smysl. Proti ničemu tím nebojuje, jen a pouze po Vás něco chce, u čehož ale musel sobě dopředu vědět, že se mu toho nedostane.

Napadá mne tak pouze, že se tímto dopisem chtěl opět zviditelnit, já bych například nevěděl, co za individuum s přeškrtnutým Hakenkreuz to tam tak zavile hledí... Je vůbec schopen takových složitých myšlenkových konstrukcí? Uvidíme, jak se projeví příště...
0 # Anonymní 2014-08-09 11:42
A jste si vůbec jistí, že výzvu poslal opravdu p. Navara? Co když je to neonacistická provokace a zneužití jména (emailu, ...) p. Navary?
0 # George Boehm 2014-08-10 03:12
Pane Pecino, dobre jste to napsal! To se musi uznat. Osobne obdivuji Vasi trpelivost odpovidat na takovy nesmysl ale zrejme v tom i clovek najde urcity stupen zabavy.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)