Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Jak dnes oznámil Úřad městské části Brno-Bystrc, případ psí výběh svémocně opustivšího a na státního zástupce zaštěkavšího ratlíka Coco bude projednán dne 23. září 2014 od 8.15 hod. Téhož dne od 10.00 hod. bude projednáno rovněž jednání státního zástupce Jana Petráska, v němž přestupkový orgán spatřuje přestupek proti občanskému soužití podle § 49 odst. 1 písm. c) zákona o přestupcích.

Jelikož Coco neumí mluvit ani psát, od plánované tiskové konference spojené s autogramiádou jsme byli nuceni upustit, avšak zájemci si přesto budou moci Coco, Chanel a Petráska po jednání prohlédnout, vyfotografovat a případně i pohladit. Pejsek je milý, společenský a štěká zásadně, jen má-li k tomu dostatečný důvod.

Sraz novinářů i ostatních zájemců v úterý 23. září v 11.30 hod. v Brně-Bystrci před budovou Úřadu městské části Brno-Bystrc, nám. 28. dubna 60.

Komentáře   

0 # gogo 2014-08-13 15:12
aneb Bystrcko sa súdí
0 # Philip Sudak 2014-08-14 02:09
Zde je velkou chybou, že de lege lata je pes pořád věcí.

Jinak by mne docela zajímaly sankce pro psa - odebrání psíčkové hračky na zákonem předpokládanou dobu (třeba za každou tisícikorunu pokuty na den), tvrdé lože (psi mají rádi měkké), opět, třeba za každou tisícovku na den (z temné komůrky by sobě psi nic nedělali), psíčkový žalář (útulek by tuto funkci zastal dostatečně), zostřený jednou týdně tvrdým ložem o chlebu a vodě... Jak by vypadala psíčková "díra", korekce?

Pak by bylo ještě otázkou, zda by nebylo vhodné zavést u psíčkových kaus porotu složenou z dvanácti psů...
0 # Philip Sudak 2014-08-14 02:10
... a institut vyšetřující psí smečky.
0 # Anonymní 2014-08-14 10:24
Coco se také dopustil přestupku proti občanskému soužití? Pokud ano, tak je přece občanem pan Sudak se zcela zásadně plete. Velmi by mne zajímalo, kolik má Coco let a zda tedy má případně aktivní a pasivní volební právo, když na podzim máme ty volby. Jen škoda, že už jsou kandidátky uzavřené.
E
0 # Tomáš Pecina 2014-08-14 15:16
Coco se přestupku nedopustil, ale mohla se ho dopustil jeho majitelka, která na Petráska zašlěkala v zastoupení, jaksi jeho ústy (tedy tlamou).
0 # Philip Sudak 2014-08-14 20:38
Tento komentář byl odstraněn autorem.
0 # Anonymní 2014-08-18 16:40
Zajímavé jak se zvažné kauzy dá udělat nevažná.Inu jsme národ bláznů.Když lidé zvolili co zvolili,a naivně věří že bude líp.Pak kauza Projevy se přesune na"vele kauzu Coco,a ještě co předvádí zástupci státu na soudu,jsem jednoznačně pro přejmenování naši republiky z ČR na Psychiatricka lečbena či Republika Bláznů. JV

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)