Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Pro všechny příznivce bývalého soudního znalce a uznávaného soudního komika Ivo Svobody tu dnes mám skutečnou sběratelskou perlu: zvukový záznam z jeho posledního vystoupení před soudem z letošního května (MP3, 59 MB). Že už dva měsíce znalcem není, Svoboda soudu i stranám smlčel, a pokud jde o rherotickou stránku jeho projevu, jde, myslím, o dernieru ve velkém stylu – opravdový mistrovský kousek a ukázku toho nejlepšího ze Svobodovy famosní žvanivosti. A jako v jiných případech, ani tentokrát nevedl jeho kabaretní výstup k odsouzení obviněného.

Protože ministerstvo spravedlnosti, které jsem na exznalcovo deliktní jednání před více než dvěma měsíci upozornil, se dosud neozvalo a nesdělilo mi, jak se Svobodou naložilo, tento týden jsem mu zaslal žádost o ochranu před nečinností; kdo ví, možná se záhadně ztratí i ona.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-08-14 11:51
Tak jsem poslechl první polovinu. Člověk by čekal, že znalec se bude odvolávat na nějaké autoritu z oboru politologie nebo sociologie a na těch stavět svůj posudek ne vyprávět příhody z Ameriky, Německa a svého osobního života.

Celý ten projev se podobá nějakému mudrlantovi z blogu Idnes.
0 # Tomáš Pecina 2014-08-16 10:33
ne vyprávět příhody z Ameriky, Německa a svého osobního života.

Kdyby aspoň vyprávěl něco zajímavého, třeba podrobnosti o svém vztahu s praporčicí J. T.!
0 # Anonymní 2014-08-14 12:35
Hlavně tam ani nemluví pravdu, kluby vojenské historie zaměřené an letectví tu existují.
0 # Anonymní 2014-08-14 12:43
Jenom se Ivoškovi smějte vy všiváci. Jen co mu vyprší podmínka začne se opět věnovat svému šarlatánství a smlsne si na vás jako na rumové pralince.Svou diskurzivní analýzou vám nakonec zláme vaz.
0 # Leon Kreutzfeld 2014-08-14 14:48
Koho to prosim Vas soudili? Dle kontextu se zda ze to ani nebyl PEX nybrz nejaky nestastny konickar-fetishista co si nekde na burze koupil nejake odznaky.

Opet nutno podotknout ze bez debilnich orwellovskych zakonu by cele toto bizarrni panoptikum ruznych extremistickych "znalcu" ani vubec nemohlo vzniknout. Hlavni vinu nenesou komedianti u soudu, ale crème de la crème v kocourkovskem parlamentu.
0 # Anonymní 2014-08-14 17:25
Ta soudkyne se mu doslova smeje :D Aspon ze tak . Kazdopadne jsem zvladnul jen prvnich10min . To se proste neda ty zvasty . B.
0 # Anonymní 2014-08-14 19:10
je to šílený,chvílemi jsem strácel nit,nevím jestli skutečně ví,o čem mluví.
0 # Daniela 2014-08-14 20:03
Mne pripadalo obsahle vystoupeni Ivose docela zajimave, nehadal se , nenapadal obhajce, nefrkal jako kun. Jediny ulet bylo patronisovani zastupkyne, ze takovou otazku muze polozit jen zenska. ..Vzhledem k jeho pikantne obnazene sexualni vytrznosti bylo zabavne vyslechnout si Ivosovy nazory na fetisismus.. Ty fetise rozebiral podrobne a take definici extremismu, nu, soudni znalec mluvi z osobni zkusenosti.
Obchodovani se smejdem, ke kteremu patri repliky nacisitickych odznaku a memorablie Treti Rise, nevnimam jako propagaci nacismu. pokud jsou tyto predmety pouzite k osobnimu sberatelstvi a ne jako provokujici symbol nekde na nackovske demonstraci v Litvinove. ...
0 # Tomáš Pecina 2014-08-16 10:39
k jeho pikantne obnazene sexualni vytrznosti

"Sexuální výtržnost" bychom mu snad nezazlívali, ale pokud si vzpomenete na podrobnosti, zachoval se ke své exmilence jako naprostý ubožák. To bych neadoroval ani tímto termínem.
0 # Anonymní 2014-08-15 00:18
Právnik se držel toho, že s podobným člověkem se nemá cenu dohadovat a to samé radil mě, tak jsme ho nechal vypovídat, jelikož on žije ve svém tajuplném světě, plném fetišismu. Ale možná že jste si všimli jedné věci, já si toho všiml také až nyní když si to poslouchám, tak jsem to nepostřehl, jelikož to rychle zakecal. Je to jak plká o pravém sektoru na ukrajině, že u nás vznik učet na který mají lidé posílat peněžní pomoc a že za krátkou dobu se vybralo cca 300 tísíc a nyní se prý zjišťuje kdo tam ty peníze poslal, zřejmě to říct nechtěl, ale je to docela zarážející, když pravý sektor podporoval i takový bojovník za svobodu a lidská práva jako je Kocáb a Knížetem?
0 # gogo 2014-08-15 10:31
Člověk by při poslechu úplně zapomněl, že to není hospodské žvanění a předvádění se "alfasamce" před samičkami. Obhajoba se taky vyvarovala konfrontace, vlastně ho nechali dosyta vyžvanit ... bylo by to takové normální hospodské odpoledne nebýt toho, že tam jednomu šlo o kriminál a raději nedomýšlet, co za procesy se dá vykonstruovat a jak by to mohlo dopadnout, kdyby soudkyně byla blbá jako Ivoš. Tento tah justiční loterie dopadl asi ještě dobře, příští slosování už může dopadnout jinak.
0 # Anonymní 2014-08-15 14:38
A vše jen proto, že jsem na foru napsal v uvozovkách "dokud nebudou v této zemi hořet vládní budovy, tak se nic nezmění" dále jsem napsal na foru, že by to chtělo založit specialní místnost, kde by diskutovalo o konspiracích a poslední věta je, že stát Israel je státem terotu a aparteidu. Dobrý je když se přecedky zeptala znalce, kdo tedy jsou ti Ýidé, tak on odpověděl, že žid je on, že to o nem píší na internetu, přitom pa otci je arijec a po matce slovan to bya jeho odpověď )) každopádně tyto věty které jsem napsal, státní zástupkyně přidala k mému koníčku a v posledním roce si jím i vydělám a rázem jsem se stal nacistou. Ovšem když jsem si přečetl obvinění státní zástupkyně, tak se vůbec nedivím, že to soud vzal, jelikož tak jak to bylo lživě napsané, tak bych se sám odsoudil, jelikož to bylo vše sepsáno, jako by se to stalo v jeden den a vůbec nezáleželo že to vůbec na sebe nenavazolo a byl mezi tím 2 roky odstum. Každopádně jsem dospěl k závěru, že nežijeme v právním státě, že zde svoboda a demokracie není a že tyto slova mají u nás takový význam jako socialismu, jelikož ani jedno nelze a ani nešlo dosáhnou, ale vše pouze dobře slouží k ovládání lidí! Víte já se snad ani nehněvám na fetišistu Svobodu, jelikoř on pouze vydělává a tak dělá pro toho kdo platí, ale spíše je zde otázka na státní zástupce, zda by nebylo na místě, aby pokud soud prohrají, nesli nejaký postih, jelikož takhle jak to funguje, tak se pouze státní zástupci čistí od zodpovědnosti, kterou převedou na soud, který pak rozhoduje v jeden den. Ale státní zástupkyně v tomto mém případě vyšetřovalo 11 měsíců, pak jsem dostal dostal z čistého nebe" doporučený dopis, kde jsem se dozvěděl, že jsem na 1 rok odsouzený nějaký samosoudcem, přitom mě nikdy neviděli tito policisté, nikdy se mnou nehovožili, stejně tak státní zástupkyně. Abych řekl pravdu, mám strach, né snad já s justice, ale z toho, kolik lidí se může naprosto za nic dostat do vězení a kolik jich tam už takto je, tak z toho mám strach!
0 # Philip Sudak 2014-08-16 01:18
Hoďte zde, prosím, soud, spisovou značku a základní informace o procesu - pochopil jsem, že bylo rozhodnuto tr.příkazem, že jste do něj opověděl odpor, proběhlo HL a byl vynesen rozsudek.

Tak, prosím, zda bylo podáno odvolání (případně kým - st.zástupcem, "poškozeným", obv. etc.), zda o něm již bylo rozhodnuto, sp. zn. kr.soudu.

Ať si případně mohu (třeba i ostatní) vyžádat rozsudek. Předem díky.
0 # Tomáš Pecina 2014-08-16 08:56
Vše potřebné jsem uváděl v přestupkovém oznámení na Svobodu: jde o to samé "vystoupení".
0 # Anonymní 2014-08-16 18:18
/pdf?Oznameni_prestupek_MSpr_8.6.2014-an.pdf
0 # Philip Sudak 2014-08-16 18:33
Díky. To mi uniklo.
0 # Anonymní 2014-08-15 15:18
Vy jste byl tím obžalovaným?
0 # Anonymní 2014-08-16 17:59
Ano já jsem obviněním, jinak k příspěvku výše, tak po mém odsouzení v mé nepřítomnosti a bez soudu, jsem se samozřejmě odvolal, následně byl soud, který jsem vyhrál, bohužel státní zástupky zřejmě nebyla ukojena, tak se odvolala, nyní 26.8.2014 mám další soud, tak zatím stále nevím, zda budu nebo nebudu odsouzen?
0 # Anonymní 2014-08-16 18:39
Tímto chci poděkovat panu Pecinovi, jelikož jako jeden z mála se nebojí na tyto věci poukazovat. Ono kdo tím neprošel, tak si nedovede představit jak je otížné pokud jste takto obviněn státním zástupcem, sehnat právního zástupce, který vezme takový případ! Každopádně je nutné o tom hovořit a psát, jelikož zde opravdu nemáme zákony, které vymezují hlanici co člověk může. V listině základních práv je definice, že je svoboda vědomí, ale pokud Vaše vědomí Vám říká že co děláte je Vaše právo, tak to není pravda, jelikož následně nastupují títo inkvizitoří jako je např. Ivo svoboda, kteří posuzují Vaše vědomí, ale nikdo z nás nemá možnost si ověřit, zda když něco napíšete nebo řeknete, zda je to košer v normě zákona a nebo už není o tom tož rozhodují pouze a jenom tito inkvizitoři.
0 # Anonymní 2014-08-16 18:47
Zapoměl jsem se představit: Milan Litvik st.
0 # Anonymní 2014-08-16 20:04
Tak svoboda vědomí, to jsou mi věci :-) Ještě, že jsem si tou svou svobodou vědomí jist nehledě na nějaké listiny :-) A btw, jméno bych tu raději nepsal, ještě si někdo z veřejně dostupných zdrojů před soudem zjistí, jaké petice podepisujete a jakých diskuzí se účastníte a nějaký další znalec Vám to přidá k dobru :-)
0 # Anonymní 2014-08-16 20:41
No o to právě jde )) Bohužel přet justicí a jejima puhuňkama jako Ivo Svoboda si svou myslí nemůžete být nikdy jistý, jelikož o té rozhodují oni!
0 # Anonymní 2014-08-16 20:42
Navíc klidně se podepíšu, jelikož dnes mi je jasné, že záleží na v tomto případě na svůli soudce, nikoli na právu a zákonu!
0 # Anonymní 2014-08-16 20:44
Omlouvám se za chybování v pravopisu, ale píšu to na mobilu a kontrolou si to vždy vymažu, tak to nekontroluju. ))
0 # Radio 7000000000 2014-08-16 20:57
Znám ten případ i toho člověka a je to absurdní obvinění!
0 # Anonymní 2014-08-26 20:41
takže abych podal report o průběhu mého druhého soudu. Bohužel i přes to, že soudkyně byla naprosto redy a snažila se vše chápat, tak nyní mě odsoudila na 3 měsíce vězení s odkladem na 1 rok. Každopádně si nemyslím, že toto rozhodnutí, které soudkyně udělala bylo její, jelikož dokáži číst lidi a toto byla slušná ženská!!! ale bylo to přikázáno zřejmě výšších míst tedy soudce prvního stupně, který vrátil tento můj případ k soudu druhého stupně. Jinak nedokáži pochopit, že v naprosto stejném složení soudu, včetně předcetkyně, při naprosto stejných otázkách a odpovědí, lze docílit od jedné stejné soudkyně dva různé rozsudky, k tomuto soudu nebylo umožněno přednášet další jiné důkazy, prostě to byl naprosto totožný soud?? Bohužel nejsem právního vzdělání, tudíž zřejmě k pochopení právních norem nestačí selský rozum a chce to více studovat jakýsi práva. Každopádně k těm třem měsícům jsem dostal i zabavení věcí a na mou otázku zda mohu tyto věci dále prodávat, tak jsem dostal odpověď, že není žádný důvod abych nemohl, tak v tuto chvíli jsem zřejmě jediný odsouzený "nacista" u kterého policie za 10 měsíců vyšetřování nevyšetřila jedinou mou vazbu k jakémukoli neo" spolku, nebo nějaké účasti na nějaké nácko akci a ani nemohla, jelikož ani já, žádný takový neznám, takže jsem ten nácek" který má povolené prodávat nacistické předměty )) Možná pro někoho úsměvné, ale já v závěru soudu neovládnul své emoce a řekl jsem svůj názor na celé toto absurdní až trapné divadlo a že prostě se moje předměty libí policistům a nechtělo se jím za ně platit, tak si je prostě ukradli" Takže závěram, jelikož mám prodej soudem dovolen, tak odznaky budu i nadále prodávat, ale projistutu převezu celou výrobu do čech a tak budu mít spoustu domácí práce, hlavně letování jehel ! )) Co mohu závěrem dodat, snad jen čest práci paní státní zástupkyni Jindře Janáčové, které byla členkonou zločinecké organizace, která dokonce evidentně závídí můj výdělek a inkvizitoru sexualně frustrovanému fetišistovi Ivo Svobodovi, který označil medajli Modrý Max(Blue Max) za SS a NSDAP )))) Takže takto funguje justice a právní stát v tomto hadr státě" Odedneška pouze komunisti všech zemí spojte se, když nás posílájí před soud staří bolševici. Ještě maličkost, jelikož mě to přestává docela bavit, tak jsem ochotný celej tento obchod včetně eshopu a 2000 zákazníků z celého světa předat, jelikož uvažuji o obchodování s drahými kameny, páč mám ke kamenům včelej vztah, zde snad nebudu urážen do nacistů, pokud mi paní Janáčová nebude závidět moje zisky a nebo všeznalec Ivo svoboda nebude spatřovat v brusu kamene nacistickou svastiku )) )) Dále chci říct, že si nestěžuji, jen poukazuji na to co je v tomto hadr státě možné, mě nejde o trest, patřím k lidem, že pokud udělám něco za hranou, tak svou chybu přiznám a trest příjmu, jelikož jsem do toho šel s vědomím, že to tak může skončit, ale v tomto případě si pouze policie udělala falešný zářez za odhalování neonacismu a to pěkně z tepla svých kanceláří, za 30 000Kč platy, jo to jsou pání, ty nebudou nácky honit nikde po náměstí, to přenechají městké polici a trestní komisi ať si také něco vydělá obec! Ještě chci upozornit, že není důležité reagovat na to co jsem napsal, jelikož nikdo z nás neví, jaký hmyz zde šmíruje a byl bych nerad, pokud by se někdo dostal do nějakých problémů, opravdu to nikdo z nás nedokážeme posoudit co je nebo není problém, dokonce to předvedla i justice, kdy po dvou měsících dokáže rozhodnou ve stejné věci, ve stejném složení, se stejnými argumenty a jako důkazy, dvě naprosto odlišné výsledky soudu??. Takže bacha co kde napíšete a to i v případě, že to myslíte jinak, jelikož státní zástupci to dokoží tak šikovně navléct, hlavně ti co mají bolševickou školu, že když si následně přečtete obvinění, tak by jste se odsoudili sami a pozor nezáleží kdy to něco kde napíšéte, jelikož pak Vám stačí i třeba dopravní přestupek, ale při přídání toho co kdo kde napsal i třeba před mnoha lety, se stanete pěkně po bolševicku zločincem, něpřítelem státu.
0 # Anonymní 2014-08-26 20:43
ještě dodatek, Je paradox, že můj strejda někdy 79 roce se ožral a na náměstí řval komunisti jsou kur...vy a trest který dostal, byla trestní komiseme a 500Kš pokuta za rušení nočniho klidu )) Je vidět že justice zařadila vyšší bolševický level, tak soudruhům práci čest nebo češť )))
0 # Radio 7000000000 2014-08-26 22:04
Tento komentář byl odstraněn autorem.
0 # Radio 7000000000 2014-08-26 22:18
Pokud chcete zahrát nějakému starému bolševikovi, který pracuje ve státní službě, rád mu zahraji ))

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)