Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Stávám se obsedantním kverulantem, což je zřejmé z toho, že místo, abych se spokojil s odpovědí předsedy Rady České televise Jaroslava Dědiče (jakožto bývalého televisního revolucionáře osoby pro tuto posici nadmíru kvalifikované) na svou stížnost ve věci podvodů ve výroční zprávě židovské obce, jíž jsem byl nepokrytě poslán do háje, případně do míst popsatelných terminologií lidské anatomie, píšu Radě znovu. Proboha, proč?

P.S.: Kvalitu dokumentu omluvte. Je skutečně slepovaný, ale nikoli proto, že bych ho, vyňav jej z obálky, ve vzteku roztrhal (tak daleko moje psychosa dosud nepostoupila), ale berte to tak, že i scannery mají své dny.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-08-26 16:54
Máte štěstí, že vzhledem ke svému osobnostnímu profilu budete muset na stěnu naházet ještě mnoho hrachu, než budete označen za antisemitu ;-)

-es-
0 # Vodník 2014-08-26 18:08
Myslim, ze se mylite. Pokud se nekdo projevi jako antisemita, je proklet s okamzitou platnosti a vse dobre je zapomenuto. Prikladem budiz spisovatel Bretislav Olser, kdysi verny pritel Israele, ktery provedl "coming-out" a stal se z Pavla Savlem.
0 # Anonymní 2014-08-26 18:16
Řekl bych, že v tomto případě bude zvolena metoda "ticho po pěšině" a čekání budoucího vývoje. Pan TP zatím bude přeřazen do šuplíku "podezřelé, vnitřně rozpolcené existence, zvýšený dohled" :-)

-es-
0 # Vodník 2014-08-26 21:15
V tom šuplíku se pan TP nalézá nejpozději od okamžiku, kdy svou zprávu o tom podvodu zveřejnil. Ale spíš si myslím, že je tam od té doby, co se nějak příliš živě zabývá osudy pravicových extremistů, jako jsou nálepkoví zločinci a jiní podlidé.
0 # Anonymní 2014-08-29 07:50
Není antisemitou ten,kdo kritizuje Žida a jeho názor se liší od toho co libo oušku židovskému jest.Pouze ten,kdo vysloveně usiluje a nabádá k fyzickému násilí proti tomuto etniku může být za antisemitu či rasistu považován. Bohužel zvrácené myšlenkové pochody sionistů poznamenané neustálým se zapouždřením do témata opakovaného jako kolovrátku klikou točení jsou přežité a odsouzené na okraj reality dnešních dnů.Jinak to,že tyto stránky jsou pod sledovacím režimem příslušných služeb je dlouhou dobu známo.Kdo tady ale dělá něco špatného,nevím.
0 # Anonymní 2014-08-26 22:09
Jste sice fakt kverulant, ale nepředpokládáte, že se ČT v Událostech vyhlásí, že Židovská obec ve své zprávě záměrně podváděla, že ne? To by chlapci přišli o místo:)

Mimochodem, nešlo by je zažalovat za šíření rasové nenávisti?

BTW, na Vašem místě bych si nechal prohlédnou byt odbornou firmou na hledání odposlechů, přehodnotil veškerou domácí elektroniku a za hotovost nakoupil pár předplacených telefonních karet pro důvěrné hovory:) Na žebříčku "společenského zla" nezadržitelně rostete, to nemůže zůstat bez následků!

cnemo
0 # Anonymní 2014-08-28 08:32
Jestli si myslíte, že se u nás najde státní zástupce ochotný žalovat židovskou obec za šíření rasové nenávisti, tak směle do toho.
0 # Anonymní 2014-08-28 09:14
Tenhle blog mám rád, ale je mi podezřelé, že po TP ještě nejdou.
0 # Anonymní 2014-08-28 10:18
a z ceho soudite, ze nejdou?
0 # Anonymní 2014-08-28 10:41
Protože, ty na které bylo opravdu spadeno buď po vykonstruovaném procesu sedí nebo záhadně zmizeli.
0 # Philip Sudak 2014-08-28 15:40
Tak na vykonstruovaný proces nemají, a aby ho "uklidili", na to je toho ještě hodně málo.
0 # Anonymní 2014-08-28 11:05
Ja vam nevim. Jestli vliv pana Peciny neprecenujete. Jeho blog je sice zajimavy az prukopnicky, ale na celkove deni a nalady ve spolecnosti zcela bez vlivu. Media jej take drzi v blokade, takze v zasade neni co resit. A aspon se kverulanti a nespokojenic maji kde vynadavat a jsou zaroven pod kontrolou. Tak proc tu situaci nejak menit? Tim spis nejakym drakonickym opatrenim? Na to je vzdycky dost casu.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)