Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Oblíbené literární matinée Čtení z Hitlera pokračuje ve středu u Městského soudu v Brně dalším komponovaným pořadem. Předčítat budou členové osmého trestního senátu pod vedením soudce Martina Hrabala, průvodní slovo posluchačům nabídne státní zástupce Jan Petrásek, který následně podá k přečtenému zasvěcený komentář.

Místo: budova Městského soudu v Brně (Pořízkův palác), jednací síň č. 6, začátek jako obvykle v 8.30 hod. Po minulých zkušenostech doporučujeme přibalit do aktovky náhradní sedačku, nejlépe skládací, plážovou.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-07-07 17:05
budú sa tam opäť rozdávať knihy a autogramy? to by som si nemohol nechať ujsť :-D
0 # Tomáš Pecina 2014-07-07 17:07
Knihy už všichni dostali, ale když si přinesete vlastní, tak vám je obžalovaní rádi podepíší.
0 # Anonymní 2014-07-07 17:26
Ok Velmi rád si přinesu vlastní.Mám projevy 2x původní vydání i dotisk.Nechám si oba.Jsou tam rozdílné loga a úpravy.Tak zberatelsky důvod.Beru i 100 Dokumentů.Pokud by autogramiáda byla před soudem znemoznena, je v brně spoustu krásných míst kde může proběhnout .Bohužel plazovou stolicku nemám, nebo že bych půjčil od 6 letého synovce umělou stolicku kde se prezouva:-) Nemáte někdo plazovou stolicku na víc na půjčení?:-) Jan Vrabec pohoda.sk
0 # Anonymní 2014-07-08 01:18
Bude záznam?
0 # Anonymní 2014-07-15 15:49
Gazdík: Rozumný služební zákon? S částí projevů Hitlera také budete souhlasit
lidovky.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)