Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Proč je Marian Kotleba na županském úřadě a Tomáš Vandas setrvale pod jedním procentem, plyne názorně z ukázky práce druze jmenovaného, jíž se jeho Dělnická strana sociální spravedlnosti hrdě pochlubila na svém webu. Pochlubení bylo arci neúplné, minimálně v době, kdy jsem tam byl já, byla z odpovědi policie vystavena pouze první strana, ale obrázek si snad lze učinit i tak.

Nebudu řešit detaily incidentu, ty jsou z Vandasovy narace jasné, ale fascinuje mne tato jeho úvaha: DSSS nemíní tento případ hnát už dále. Už od samého začátku bylo jasné, jak dopadne celé prošetření. Je to jako bychom chtěli od zloděje, aby sám sebe potrestal za krádež, jíž se dopustil.

Takže policisté si pochybení sami vyšetřili, a my, protože jsme věděli od začátku, jak to dopadne (tak proč jste to, u Hermanna Göringa, vůbec psali!?), se dál bránit nebudeme. Nepodáme ani správní žalobu na ochranu před faktickým zásahem (což není divu, lhůtu pro ni jste už stejně zmeškali), ani se nebudeme svých práv domáhat pořadem práva civilního, přestože nárok minimálně na omluvu, a patrně i na peněžitou satisfakci, je v daném případě více než evidentní.

Prostě: český Kotleba zase jednou v akci.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-07-08 21:50
Také jsem čekal, že o ní uslyším více. Od té doby, co byla rozpuštěna je politicky šikanována a k tomu Vandas nikdy nebyl rebel. Nečekaně celkem seriozní, ale neprůbojná strana. Možná je to součást nějakého plánu, Kotleba na vrchu Vandas opatrný čistý dělník dole. Wilson
0 # Radek Mikula 2014-07-08 23:27
Pan Vandas nebude případ hnát dále... jistě proto, že má vysoké morální zásady a navíc schopnost nadhledu.

Líbí se mi slovo ZNOUZECNOST. I jedna punková skupina se tak jmenovala. Oi,oi Vandas oi!
0 # Anonymní 2014-07-09 00:38
Proč jmenovala? Ta partička z Plzně pořád hraje: znc.cz/
0 # Anonymní 2014-07-09 10:56
Stále hraje, a pěkně naplno. Ale nespojovat s nácky, prosím.
0 # Radek Mikula 2014-07-09 12:51
Napsal jsem "punková", nikoli "nazi punková".

Jinak omluva do Plzně s přáním mnoha sil do dalšího (snad už) půlstoletí existence.
0 # Daniela 2014-07-09 00:27
Nevim, proc by chtel nekdo pomahat p.Vandasovi vylepsovat politickou taktiku, vzdyt Delnicka strana s jednim procentem je idealni systemova oposice.
I kdyby "hnal pripad dale", ziskal pravni zadostiucineni, tak jeho strana stale propaguje podivuhodne programove body, nejlepsi navrhy nachazim v branne koncepci. Kupovat militarni vyzbroj od Ruska, no, to je teda sila...:-)
0 # Anonymní 2014-07-09 10:57
Nevím co je na ruských zbraních závadného. Navíc když některé jsou při srovnatelných výkonech mnohem levnější než ty západní. Nebo by měl být hlavním kritériem při nákupu zbraní morální profil země výrobce? Obávám se, že by si nakonec armáda mohla tak koupit luky odněkud z Tibetu.
0 # Daniela 2014-07-09 22:57
Na ruskych zbranich skutecne moc zavadneho neni, kdyz jdou do Afriky. Rusove prodavaji okopirovanou konvencni , nemoderni vyzbroj do zaostalych statu, coz na vzajemne masakrovani se domorodcu v Syrii nebo Iraku bohate staci..Tam konci jejich stary sunt. Posledni dobou je take dobry zakaznik Vietnam.
Kdyz Rusove chteji prvotridni zbozi, tak sami nakupuji na zapade, viz nedavna touha vlastnit francouzskou amfibni lod Mistral.
Kdybych byla clenkou ceskeho ministatu, tak bych si prala, aby se nakupovalo celosvetove, s nejvetsim durazem na kvalitu a nejmodernejsi technologii. Pusky, dela, lehke bitevni vehikly a osobni kombatantovou vyzbroj vojaku by si snad Cesko, drivejsi vlastnik Brnenske Zbrojovky mohlo umet vyrobit.. To by dalo lidem praci a zdaneni tohoto prumyslu by prineslo penize zpatky do ceske statni pokladny.
A ne kupovat od ciziho a podporovat jejich hospodarstvi...
0 # Anonymní 2014-07-10 08:13
Nevím jak dalece se orientujete v problematice zbraní a výzbroje, ale nazvat ruské zbraně okopírovanými šunty je naprostý nesmysl. To co dodávají do Afriky jsou už nepoužívané skladové zásoby a prodat je, je určitě výhodnější než je skladovat a udržovat. To za prvé. Za druhé souhlasím s tím, že je pro nás výhodné si vyrábět zbraně sami. Nicméně to nesmí dopadnout jako modernizace tanků T-72. Vyhodily se miliardy korun k tomu abychom vlastnili 30 tanků. Zde bychom si právě z Rusů měli vzít příklad, ti také kvůli 4 lodím nerozjeli výzkumný a výrobní program, ale zakoupili už ověřené lodě od Francouzů. (mimochodem od nich zakoupí dvě lodě a další dvě si postaví v licenci sami)
0 # Anonymní 2014-07-10 17:59
Je to proste naopak , rusove moderni zbrane na zapad neprodavaji . A vzhledem k tomu , ze je to jeden z mala potencionalnich protivniku , je jakykoliv nakup nesmyslny . Co udelate , az budete potrebovat nahradni dily ? Od ruska se proste nakupuji jen stare vyrazene zbrane . Reknete mi jediny stat , ktery od nich v psoledni dobe nakoupil neco moderniho .
0 # Anonymní 2014-07-09 10:19
Kotleba nakonec politicky uspěl, Vandas nikoli.:)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)