Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Ne, tahle země opravdu není Uganda, Pobřeží slonoviny ani Burkina Fasso – ač je často nesnadné tomu uvěřit. Příkladmo nad zprávou o kárné žalobě, jíž byla státní zástupkyně Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 1 Šárka Pokorná viněna z toho, že prozradila informace o policejní akci – policii. V dalším stupni by mohl být někdo obviněn z toho, že prozradil informace o trestním řízení soudu…

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-07-09 15:31
Spis bych to cetl tak, ze obe pani prokuratorky si asi do oka nepadly..
0 # Jan Vucka 2014-07-15 11:34
Neznam podrobnosti o tom, co padlo ci nepadlo. Ale princip need to know, kdyz dojde na agenty a planovane velke akce, plati i uvnitr bezpecnostnich slozek a kazdy profesional by to mel chapat.
0 # Tomáš Pecina 2014-07-15 12:07
Pak byste musel mít zaviněné porušení povinnosti tyto informace utajit, což, jak se podle novinářského podání jeví, prokázáno nebylo.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)