Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Devětadvacátého dubna jsem predikoval, že trestně stíhat Martu Semelovou komunističtí šéfové státnímu zástupci Janu Petráskovi nikdy nedovolí. Samozřejmě, že jsem měl pravdu: Krajské státní zastupitelství v Brně, které mělo podle seznamu z ledna 2011 ze 43 státních zástupců 18 s komunistickou minulostí, mu dalo za kacířskou myšlenku kartáč a nařídilo, aby přibral znalce: že znalecký posudek vyzní jednoznačně ve prospěch komunistické poslankyně, predikuji nyní – a budu mít opět pravdu.

Ne, že bych snad pro trestní stíhání Semelové nějak horoval, ale z toho, co v této věci předvádí státní zastupitelství, se mi dělá authenticky špatně od žaludku. A za jednu z největších absurdit polistopadového vývoje považuji, že jediným, kdo se v této společnosti těší skutečné svobodě projevu, jsou komunisté.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-06-05 22:04
MH je takovým Juldou Fučíkem naší mladé "demokracie", její napadení vyvolává přesně stejné reakce. Mimochodem, jaké pak jsou odpovědi na tyto otázky:

- byla agentem?
- přiznala se?
- byl za to podle tehdejšího zákona trest smrti?

Ale nahlas to říkat co? Nebudeme:)

Co je zřejmě jisté, že byla mučena. Ale to je dnes naprosto normální součást "demokratického" jednání a strážci demokracie a lidských práv na to vydávají příručky. A to je možná to co vadí, kdyby ji mučili podle "demokratického" předpisu, nebylo by možné protestovat.

Každopádně bych navrhoval pojmenovat nábřeží podle nějaké skutečně neoddiskutovatelné hrdinky, napadá mne třeba Ethel Rosenbergová. Agentem nebyla, nepřiznala se a manžela nenechala ve štychu.
0 # Vodník 2014-06-05 22:22
Tak teď nevím: zvítězila Pravda a Láska nebo dostaly obě veličiny na prdel?
0 # Tomáš Pecina 2014-06-05 23:47
Postřehl jsem, že se vážně hovoří o možnosti trestního stíhání Berwida-Buquoye za jeho hypothesu, že MH mohla být nacistickou agentkou. To je stejné rouhání, jako nazvat Simona Wiesenthala podvodníkem nebo Havla protekčním vězněm.
0 # Vodník 2014-06-06 08:57
Toho posledního se dopustil Chomsky. Také si všichni správní demokraté před ním okázale odplivují.
0 # Tomáš Pecina 2014-06-06 09:19
Chomsky spáchal rouhání porovnáním. To je jedna z nejhorších forem.
0 # jonáš 2014-06-06 14:07
Pokud jsou ty citáty co jsem četl autentický, tak nedopustil. Akorát upozornil, že jinde černochy nejen bili, ale i stříleli, a neřikal, co je z toho lepší nebo horší. Zbytek je medijální šialenstvo.
0 # Erkyl 2014-06-06 07:03
Anonymní píše : "co je ZŘEJMĚ JISTÉ, že byla mučena." Moc krásný slovní obrat.
Moje matka v roce 69 při prověrkách sdělila komisi, že nesouhlasí s okupací ČSSR. Jak to dopladlo, si můžete domyslet. Měla hovořit o internacionální pomoci, tak by to bylo správně.
Pokud dnes Semelová řekne, že to byla internacionální pomoc, může dopadnout podobně. Měla hovořit přece o okupaci, tak by to bylo správně. Holt, časy se mění.
0 # Anonymní 2014-06-23 12:54
Na výroky komunistky Semelové si posvítí politolog
parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Tomáš Pecina 2014-06-23 13:31
To je jen takové mediální bublání. "Případ prostořeké poslankyně" skončil rozhodnutím KSZ.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)