Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Novou obstrukční techniku zvolilo ministerstvo vnitra, které ani po třetím neúspěchu u soudu nepolevuje ve své snaze nedovolit našemu Sudetoněmeckému sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku činnost.

Přestože rozsudek je v jeho prospěch (nemusí registrovat, může počtvrté odmítnout), podalo proti němu kasační stížnost. Tu by měl projednávat osmý senát Nejvyššího správního soudu ve složení Michal Mazanec, Jan Passer a David Hipšr, tedy to nejhorší z bojující demokracie, co u tohoto soudu působí.

Reagujeme poněkud sžíravě formulovanou replikou.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-05-31 11:45
U nás je zákon propleten stále s politikou. Demokracie je tak opatrná, že převzala pro jistotu totalitní zvyklosti. Přejmenování komunismu na demokracii, bylo zbytečné, podle své vnitřní ideologie klacky pod nohy hází beztrestně dál. Demokracie si sama vybírá kde bude demokratická. Ukamínek
0 # Anonymní 2014-06-01 00:48
Jestli by ta žaloba na zneužívání úřední pravomoci neměla už být podána. Ono jít osobně s kůží na trh je dost rozdíl proti zaštiťování institucí.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)