Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Tohle je tak komická zpráva, že jsme si prostě nemohli odpustit s čtenáři se o ni podělit: občanské sdružení Konexe o. s. nám dobře známých aktivistů Miroslava Brože a Ivany Čonkové provedlo terénní průzkum stavu diskriminace v ústeckých barech a šokující závěr, že k rasové diskrimaci dochází v padesáti procentech z nich, poté intimovalo do Paříže organisaci European Grassroots Antiracist Movement (EGAM), s níž dlouhodobě spolupracuje, zajistivši tak České republice nelichotivé poslední místo v pořadí testovaných zemí v následně vydané tiskové zprávě. Že se pokus uskutečnil přesně ve dvou barech, sdružení doplnit opomnělo. Nám nezbývá než vyjádřit podiv nad tím, jak může EGAM spolupracovat s tak absolutně nedůvěryhodným partnerem, jakým jsou Brož a Čonková, a s napětím čekat, jak skandál pojednají na tradičně objektivním serveru Romea.

Pěkný úlovek se podařil i Lukáši Beerovi, vydavateli Našeho směru. Jím traktované komentované vydání projevů Josepha Goebbelse ilustruje, že v zemi s infantilní a stádovitou populací zřejmě nelze jinak, než se chovat infantilně a stádně. Four legs good, two legs bad. Béé! Béé! Béé!

Komentáře   

0 # Daniela 2014-05-13 02:24
Nevladni organisace proti rasismu, EGAM, zamestnava z vetsiny naruzovele naivni humanisty, co se cerstve vylihli v nejake evropske universite.. Ja jsem skodoliba a tak cechackum tuto ostudu preji , protoze mnoho jich opravdu xenophobni je.

M.Broz je prece ten, co si objednal cele namesti natrvalo, jen aby tam nemohli pochodovat nackove, coz je hloupy odpor a mel by byt i nezakonny.
Zalobnickovat u nejake francouzske humanitarni organisace na cesky zabavny podnik je tez ubohe..Testovat rasismus v barech a priste mozna i v bordelech ? Jako ze ceske prostitutky odmitaji cikanske zakazniky ??
Urcite by se nasel lepsi priklad rasismu v CR, ktery by neschazoval Cesko celkove.

Pan Lukas Beer se ale taky trochu potrapnil, pac hned hodil falsifikatni bobek na Borise Bibrateho, coz mne otravilo a obrnilo k Beerove propagande.. Uhlir a Beer jsou stejni bojovni kohouti, byt prichazeji z naprosto odlisnych dvorku...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)