Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Tento pokus je sice odvážný, ale rychle skončí: brněnský státní zástupce Jan Petrásek se zapomněv a neuvědomiv si, kdo tvoří páteř české justice, dal v úsilí o svébytnou vyváženost pokyn policii zahájit úkony trestního řízení stran výroků komunistické poslankyně Marty Semelové. Variant je několik, nejpravděpodobnější jsou dvě: buď Petrásek dostane kartáč od šéfů hned v zárodku a schílple kapituluje, nebo věc dovede do fase žádosti o vydání poslankyně k trestnímu stíhání, které sněmovna pochopitelně nevyhoví. Třetí, o něco méně pravděpodobnou, eventualitou je intervence Nejvyššího soudu, který, aplikovav principy, jež zavedl v kause povedeného dua Bárta & Škárka a poté u exposlanců Tluchoře, Šnajdra a Fuksy, vysloví, že i na výroky poslance v televisním pořadu se vztahuje materiální imunita (indemnita).

Škoda: ten proces mohl být zajímavý, zvlášť ve světle toho, co Milada Horáková skutečně před Lidovým soudem v Praze vypověděla.

Komentáře   

0 # Filip Šudák 2014-03-05 06:32
Obdobné excessy extrémní "levice" nám jednoznačně dokazují, že v případě boje proti alespoň typově obdobným (materiálně as, v drtivé většině případů, mnohem méně škodlivým) excessům "pravice" je postupováno úplně jinak, s větší pečlivostí, důsledností, a s větším "pochopením" státních zástupců a soudů všech stolic, a že se vlastně jedná o trestné osoby z "pravice".

Kdo viděl dokument Lindy Kallistové Jablonské z roku 2006 Kupředu levá, kupředu pravá asi pochopí, že kdyby kdokoli přišel na ulici s tričkem, na kterém by byla černo-červená podobizna Josepha Goebelse, mával u toho stranickou vlajkou NSDAP a vyřvával, např. "Hitler, Franco, Mussolini", skončil by na CPZ dříve, než by se nadál a o jeho odsouzení snad ani není pochyb.

Tady je to jednoduché: Semelovou nikdo nevydá. Proto se domnívám, že do toho Petrásek šel: je to stejná propaganda, jako když 김종은 vpustí po třech letech do země příbuzné z Jihu na návštěvu: aby to vypadalo, a aby se kolem toho mohlo tlouci hubou.
0 # Leon Kreutzfeld 2014-03-05 09:46
Me pripada cinnost vp. Petraska jako konsistentni. On ma dohlizet na dodrzovani zakonu Ceske republiky, tak dohlizi. Treba je to taky iusticni aktivista. Treba se na tomto prikladu opet snazi illustrovat, jak jsou tyto zakony blbe. Treba kdyz s nimi zacne otravovat papalase, tak se tou blbosti konecne zacnou zabyvat.
0 # krystlik 2014-03-05 11:59
Spatřovat v pochybování Semelové o vynucenosti výroků Horákové před soudem propagaci extremismu mi připadá padlé na hlavu. Stejně hloupé jsou předchozí případy. Jana Šinágla se cz-stát pokusil postihnout pro srovnání počtu obětí Lidic s počtem zahynulých při odsunu, o pány z Brna se tentýž Petrásek pokouší sugescí, že spojovací texty ve vydaných Hitlerových projevech propagují národní socialismus.
0 # Anonymní 2014-03-05 13:02
Ale prd. To jen kalí vodu, aby se mohlo říkat, že stíhá veškerý extrémismus. Je to naprosto směšné, zvláště v případě, kdy má Semelová skutečně imunitu.
0 # Guy Peters 2014-03-05 14:44
On ma dohlizet na dodrzovani zakonu Ceske republiky
To je zásadní mýlka. Ona má dozírat na dodržování trestního zákoníku v okrese Brno–město. Semelová je Pražanka a údajného deliktu se dopustila v Praze.
0 # Guy Peters 2014-03-05 14:46
Omlouvám se za překlep. Pochopitelně „on“, tj. Petrásek.
0 # Anonymní 2014-04-01 13:21
@GP: Tento problém byl již zřejmě vyřešen. Podle iDnesu se místní příslušnost řídí tím, kam někdo podá trestní oznámení. Tato skutečně revoluční implementaci volby soudu se prý bude nadále rozšiřovat, v budoucnu není vyloučeno ani vylepšení o volbu práva v případě, že na zvoleném státním zastupitelství nastanou nepředvídané problémy se subsumpcí závadového jednání. :-)))
0 # Anonymní 2014-04-01 13:25
@GP: Tento problém byl již zřejmě vyřešen. Podle iDnesu se místní příslušnost řídí tím, kam někdo podá trestní oznámení. Tato skutečně revoluční implementace volby soudu se prý bude nadále rozšiřovat, v budoucnu není vyloučeno ani vylepšení o volbu práva v případě, že na zvoleném státním zastupitelství nastanou nepředvídané problémy se subsumpcí závadového jednání. :-)))
0 # Anonymní 2014-04-01 23:04
Na Slovensku zase vymysleli, že trestní oznámení se dá vzít zpět.:)
0 # Anonymní 2014-03-05 09:54
Vydavatelé "Pranýře" podávají sami na sebe trestní oznámení
nassmer.blogspot.cz/.../...
0 # Anonymní 2014-03-05 11:22
posledni vete nerozumim. co vypovedela?jg
0 # Anonymní 2014-03-05 12:35
Ne, že by mě historie okolo MH nějak obzvlášť zajímala ale tento text je zajímavý, ale netuším, do jaké míry je to pravda.. berwidbuquoy.blog.idnes.cz/.../... Hlavně ta část o francouzských popravách.

Navíc ještě souhlasím s první větou pana Krystlíka, to jsem nikdy nevěřil, že se něco takového může stát:)
0 # Anonymní 2014-03-05 13:06
Pane Pecino, můžeme uzavírat sázky. Podle mě Petrásek po koulích nedostane (bylo by to velmi směšné), spíš vidím tu alternativu, že NS to shodí se stolu.
0 # Daniela 2014-03-05 19:02
Pan Petrasek jiste nedostal svou funkci statniho zastupce proto, ze by mel hezke vousy anebo byl hloupe naivni.. Domnivam se, ze jedine on sam zna veskere moznosti a varianty 'kausa Semelova', ktere si jiste peclive probira...Zbytek moudrych prtaku bude pak kritisovat, at se rozhodne pro cokoliv...

K cemu se priznala M.Horakova ?
Skoda, ze se Semelova nevyjadrila explicitneji, jako, ze M. Horakova byla odsouzena k smrti opravnene, ze si smycku zaslouzila.. M.Horakova se jen priznala ke svemu presvedceni o spatnosti komunistickeho vedeni a politickemu odporu.. Jenze, a coz je zasadni, nevime o zadnem konkretnim zlocinu sabotaze, zadnem konkretnim priznani o spionazi treba s britskou rozvedkou.. Proces byl zorchestrovany a kdyz Semelova indikuje, ze se Horakova priznala, tak timto neprimo schvaluje a propaguje komunistickou doktrinu , zde ve forme justicni vrazdy...Jako ze Horakova byla vinna nejakym hroznym skutkem ..
Tak jak tak, tato kausa trestniho oznameni je zajimava a dulezita tim, ze je prvni tohoto razu. K obcanske zodpovednosti se povolala osoba s aktivnimi symphatiemi k totalitarni ideologii-komunismu.
A povazte, jeste k tomu zvolena poslankyne...:-)
0 # Anonymní 2014-03-05 21:43
Pomalicku se vraci to co kotlinu vždy charakterisovalo - tj. socialismus... Lid český je levicový, veřejné mínéní je tedy levivové a tedy i orgány státu vyjadřují vůli lidu...

Petr V
0 # Filip Šudák 2014-03-07 18:00
Tento komentář byl odstraněn autorem.
0 # Filip Šudák 2014-03-07 18:02
Pusťte si, prosím, Proces H (www.csfd.cz/film/259502-proces-h/), než budete, opět, hloupě žvatlat. Uvidíte a uslyšíte tam celou její výpověď před Státním soudem.
0 # Anonymní 2014-03-22 21:38
A vy znáte nějakého soudce, který by měl čisté svědomí, že vždycky soudil spravedlivě? Zažiil jsem to několikrát a nikdy nechtěli nic vědět, všechno znali ze slohových cvičení, které na vás zplodila nějaká zmalovaná blbka na policii, bez vlastních zkušeností s dětmi! Někdy vás ani k soudu nepozvou! Nebo použijí "fikci doručení". Nebo vám dají týden na sehnání peněz, právníka, a sepsání odvolání!!! Na tom dneska závisí, jestli máte "zápis v trestním rejstříku"!

A v dalším kole se vám pak vysmějí, že z toho máte deprese a problémy se sháněním slušné práce! A pošlou na vás exekutory.

Podkud paní Miládka Horáková soudila jako dnešní justiční jeziňky, co kradou otcům děti, tak si tu oprátku zasloužila. Nejspíš si s ní chtěl někdo jen vyřídit staré účty.

Jenže tohle pochopíte, až když sami zažijete, jak si s vámi nějaká sexuálně frustrovaná JUDra u soudu vytře prdel. A použije k tomu VAŠE DĚTI. Já bych ty svině střílel taky.

Ta moje navíc ještě četla "rozsudek jménem republiky" oblečená v černé minisukýnce, pod ní černé kamaše, zmalovaná jak štětka z Perlovky, a okázale ověšená zlatem snad všude. Já v té době šetřil každou korunu, ale podle ní jsem měl "prokazatelně" černé příjmy a deprese ze ztráty dětí byly "spekulativní tvrzení" protože jsem "nevyhledal psychologa". A ještě vyhrožovala pokutou 5000, za to že jsem chtěl důkazy! Vsadil bych se, že berou provize za maximální výživné, jako v realitách!

Největší stres jaký člověk může zažít je ztráta dětí. A tyhle svině se na tom nestydí vydělávat.

Oprátka je adekvátní trest. Milion exekuovaných, statisíce lidí, kteří kvůli tomu neseženou práci, s rodinami několik milionů postižených! Několik milionů lidí, kteří ztratili víru v tenhle stát. Několik milionů lidí pro které bude občanská válka a RESET systému vysvobozením!
0 # Anonymní 2014-03-22 22:02
Ještě vysvětlení. Ženská která se maluje tím zvírazňuje ženské pohlavní znaky které se zvýrazňují v době ovulace a signalizují připravenost k páření.... a přitahují tím mužskou pozornost.

Pokud to dělá 18-ti letá puberťačka, je to pochopitelné, když to ale dělají 50ti leté soudkyně, je to dost jasný signál její sexuální frustrace,nevyrovnanosti a duševní nevyzrálosti.

To samé platí o jiných zástupkyních státu, které s námi jednají "z moci úřední". Proč chtějí ,před svými "klienty", vypadat jako ovulující samičky - soudkyně, státní zástupkyně, sociální pracovnice, policajtky, soudní znalkyně, ... ???
0 # Malirka D. 2014-03-23 02:50
Tak malovani signalisuje pripravenost k pareni -

co vsechno se clovek na Paragrafousu nedozvi....:-)
0 # Anonymní 2014-03-23 19:51
Malirka D: Je to tady zabavne, poucen a navic i interdisciplinarni, tak se clovek nenudi! :-)

Ale vazne: Panove z kriminalky, jejichz sperky a outfit jsou k nerozeznani od taxikarskeho bose, ci ridice rodiny Kocku, stejne jako pracovnice justice s image jake je zminovano vyse, to vse precejen klade jiste otazky ... Umerennost, zivotni hodnoty atd je neco, co v pripade lidi placenych za rozhodovani o jinych neni uplne nepodstatne

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)