Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Když jsem minulý týden odcházel ze schůzky s neonacistkou obviněnou v kause RWU, necítil jsem se dobře, protože jsem neměl, co positivního bych jí řekl, a opakoval jsem si, arci jen sám pro sebe, ano není mým zvykem poskytovat laciné sliby a planou útěchu, rčení, jež pro takové situace mají Angličané: the darkest hour is just before the dawn.

Potvrdilo se: usnesením senátu Felicie Hruškové rozhodl Městský soud v Praze, že soudkyně Daniela Reifová je z důvodu podjatosti vyloučena z úkonů trestního řízení, prozatím pouze těžší zločinecké skupiny. Městský soud přisvědčil námitce podjatosti a označil za nepřijatelný způsob, jakým se soudkyně Reifová vyjadřovala na adresu obhájce obžalovaných Roberta Cholenského, neboť tím nepřijatelným způsobem obhájce znevážila v očích obžalovaných a obvinila ho z nekompetentního vedení jejich obhajoby.

Není ještě vyhráno, zejména jestliže podle rozvrhu práce by měla na místo D. Reifové nastoupit Monika Křikavová, bývalá členka KSČ a mediální hvězda tamního soudu, proslulá z kausy katarského prince, avšak zdá se, že nejhorší je snad už za námi. Tluč a bude ti otevřeno, praví Písmo, a je dobře, že jsme, ač viněni malověrníky z obsese, na obhajobu a způsob jejího vedení neresignovali.

Komentáře   

0 # David Schmidt 2014-02-20 21:53
Hooray!
0 # Marie Rausku 2014-02-21 08:23
No vida... Ovšem na ty kajícnice už to vliv nemá, že? Nebo to snad nová soudkyně pojede od začátku? Taky by mě zajímalo, proč jí vyloučili jen ze zločinecké skupiny B. I když teda chápu, že Reifová vypadala už předem rozhodnutá je odsoudit...takže pro ně je to snad teďka zvrat k lepšímu... Doufejme

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)