Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Vážení čtenáři,
rozhodl jsem se, že s účinností od 1. ledna 2014 na mých blozích nedojde k žádným změnám. Věřím, že tento krok, jenž je plně v souladu s mým konservativním přesvědčením, oceníte, a nový stav snadno a rychle akceptujete.

S přáním šťastného nového roku a pod heslem Zpátky, kupředu ni krok!
Váš
Tomáš Pecina

Komentáře   

0 # Daniel Hrbáč 2014-01-02 15:45
I Vám vše dobré v tomto roce.
0 # Anonymní 2014-01-02 17:28
Dovolil bych si jednu změnu navrhnout... U článku je vidět čas zveřejnění, ale nikoli datum. Bylo by možné datum doplnit?
0 # Tomáš Pecina 2014-01-02 18:17
Jestliže je za jeden den víc než jeden post, datum se zobrazuje pouze jednou. Což je "zadrátováno" do systému a nemyslím, že bych to mohl změnit.
0 # David Schmidt 2014-01-03 02:00
Toto je věc, která by snad v šabloně šla, ale je asi zbytečné se tím zabývat :)
0 # Tomáš Pecina 2014-01-03 06:25
No, zabralo mi to asi hodinu, takže, jak praví klasik (klasice), tolik práce a přitom taková blbost :-)

V šabloně jsem změnil řádky 835–837 takto:

<h2 class='date-header'>
&lt;span id='post_<data:post.id/>'&gt;
<data:post.dateHeader/>
&lt;/span&gt;
</h2>
<script type='text/javascript'>
curSpan = document.getElementById('post_<data:post.id />');
if ( curSpan.innerHTML.length > 1 )
prevSpan = curSpan.innerHTML;
else
curSpan.innerHTML = prevSpan;
</script>

Je zajímavé, že jiní to řešili bez JavaScriptu pomocí tagu "timestamp", s podstatně méně uspokojivým výsledkem, protože byli závislí na nabídce formátů (času, nikoli data) v nastavení… Pro češtinu to takto ani nelze udělat, protože žádný vhodný formát se nenabízí. Alternativou by bylo generovat časové značky z tagu timestampISO8610, který je úplný, ale není dokumentován, takže ho Google může kdykoli zrušit, a bylo by s tím i víc práce.
0 # Anonymní 2014-01-08 17:59
Pane Pecino můj názor na témata zde,krátké a snad srozumitelné,-Červíček-nastupoval do funkce za jasných okolností,nemá čest důstojníka, jiný odstoupil by bez vykrucování,však ale jsme v českém bordelu.Petrásek-věc vydání "Projevů" typicky český přístup,kdy se děs s psaným slovem 75 let starým snoubí s podlézáním režimní sebrance.-Vítr v Rusku,tam to jinak nejde,burlakům a mužikům dej moc a sesype se to jak domek z karet,bylo je a bude.Teroristy a kdejaké bojovníky za to či ono si vypěstovala tzv."Západní demokracie" už za druhé války,dnešní už si berou pouze z toho příklad,bohužel.-Rath,ůplatnej gauner ať je ve vazbě až "zčerná" to bych ani neprezentoval.Palestina-pokud jde o štrachání v almarách zast.úřadu či rezidence na výsostném území daného státu,neakceptovatelné!Téměř každá ambasáda má zbraně na ochranu.Novinářský humbuk v pozadí asi kdo stojí?Smrt diplomata s tím spojená,politováníhodné, nemá cenu komentovat dle českých novinových žvejkalů,snad i tank tam v zahradě byl...! Oddělal se sám ale s čí pomocí?Toliko moje replika.
0 # Anonymní 2014-01-08 23:57
Nesmysl, vase povidanky o "bojovnicich vypestovanych zapadem" je holy nesmysl a hloupost.. Ostatne na kavkaze a kolem okolo se rusove (kozaci) snazili kavkazany rezat uz pred vice nez 300 rokama a pracovali (pracuji) na tom v podstate porad az dodnes. A tak jako tehdy (treba pri samilove povstani 1834) kavkazani nemeli sily na to Rusy nejak vyhnat, zato Rusove meli a maji stale dost sil periodiky je podle potreby napadat - a tak to trva dodnes...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)