Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Milovníci politických procesů si mohou do kalendáře zapsat datum pondělí 14. října: u Obvodního soudu pro Prahu 2 se koná další hlavní líčení ve věci pětice mladých žen, viněných z pořádání dětských besídek a dalších podobně hrůzných zločinů, alias Lid v. RWU. Ačkoli jedna z obžalovaných je po operaci v nemocnici (zdravíme a přejeme rychlé zotavení!), soudkyně Daniela Reifová žádosti o odročení hlavního líčení nevyhověla: na sprosté obviněné musí být přísnost, extremistka stejně jistě jen simuluje!

Program bude nadmíru poutavý: že by se soudkyně konečně podvolila a vydala obžalovaným obžalobu, je sice nepravděpodobné, ale zato by měl s inovovaným revuálním číslem vystoupit známý soudní komik, doktor obojího (plzeňského) práva a také juda Ivo Svoboda.

Hlavní líčení se koná u Obvodního soudu pro Prahu 2 na Francouzské, v jednací síni č. 138. Začátek v 10.00 hod.

Komentáře   

0 # Tomas Marny 2013-10-10 23:27
Co vse je v planu? Bude sance, ze pan znalec vystoupi uz rano?
0 # Tomáš Pecina 2013-10-10 23:32
Ano. Pokud to dobře půjde, odpoledne obviněné upálí.
0 # Anonymní 2013-10-11 00:38
Pocasi pry nebude vhodne a exekuci tak muze komplikovat dest, malo smolne drivi a spatna navstevnost. Mozna by bylo vhodnejsi je, minimalne do doby nez se pocasi k exekuci umoudri, nechat na pranyri.
0 # Anonymní 2013-10-11 15:14
ja bych ke ukrizoval - ukrizovani v historii nikdy nezklamalo :D
0 # Anonymní 2013-10-11 15:19
tématicky by se ovšem hodila plynová komora, že
0 # Anonymní 2013-10-11 15:53
kolegovi anonymnimu z 15:14
osobne se domnivam ze mnostvi ukrizovanych a z nich pak proslavenych nevykazuje az tak velkou korelaci. Rekl bych ze pomer v mnozstvi exekuci/svetova proslulost je napriklad u machanych/utopenych ve Vltave podstatne lepsi nez u toho krizovani, co myslite?

Ale fakt je, ze upaleni je zase vzhledem k predmetnemu provineni a personalnimu obsazeni jasna a naprosta klasika a - tradice se maji dodrzovat!

Meli bychom ale mit na mysli take radne oceneni zaslouzilych bojovniku proti carodejnictvi a vyvstava tedy otazka, zda-li oceceni radem Boblika z Edelstadtu by mela prevzit ctihodna soudkyne, nebo spise cteny ud statniho zastupitelstvi.

A take zucastneni biricove a pohunkove by nemeli byti zapomenuti, i pro ne by se melo najiti nejake vhodne vyznamenani! Vyvstava zde ale opet otazka, zda-li ocenovat zaslouzile jednotlivce, ci ocenit nejaky koletivnim vyznamenanim cely specializoavny elitni biricko-pohunni utvar, pricemz v pripade teto varianty logicky by oceceni mel prevzit z tohoto utvaru ud nejvyssi.
0 # Marie Rausku 2013-10-15 10:08
Já, stará čarodějnice jsem se zůčastnila výše uvedeného procesu. Maestro Svoboda účinkoval již dopoledne a to rozsáhlými dokola opakující se změtí pojmů, z čehož jde inteligentnímu člověku hlava kolem, v podstatě nedokázal odpovědět přímo na žádné otázky mého obhájce a místo toho jej neustále velmi ostře a osobně a neomaleně napadal, označoval ho za analfabeta, alkoholika hlupáka mj. Na otázky mého právního zástupce reagoval způsobem dítěte, kterému vzali oblíbenou hračku.

Když jsem dostala slovo, slušně jsem podotkla, že jeho vysvětlení thorova kladiva a runy "O" nebylo přesné, neřkuli daleko od pravdy, byla jsem též ihned zařazena do kategorie lidí s IQ tykve. Státní zástupce si při projevu mistra Svobody zakrýval ústa (patrně si něco mumlal), otáčel oči v sloup a různě se šklebil, z čehož jsem nabyla dojmu, že i státního zástupce vystoupení Mistra S. nijak nenadchlo.

Ovšem byla to zkušenost nezapomenutelná, nikdy jsem netušila že v oblasti práva a justice mohou pracovat lidé, kteří mi spíše připomínají komedialní seriál "Little Britain" avšak na rozdíl od onoho seriálu, to myslí vážně.

No, pokud pan Pecina poskytne alespoň nějakou část zvukového záznamu, tak uslyšíte sami a nebudete věřit vlastním uším.

Hezký den přeje čarodějnice z Finska M. Rausku
0 # Tomáš Pecina 2013-10-15 10:18
Určitě, vystavím celý Svobodův výslech; doufám, že jste si při přeletu příliš neopotřebovala koště, jak jistě víte z mého blogu, ministerstvo spravedlnosti odmítá hradit sprostým obviněným amortisaci dopravních prostředků.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)