Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Abychom konečně potvrdili tvrzení Pavla Molka, že Παραγραφος je bulvární blog, otevíráme příležitostnou společenskou rubriku a sdělujeme čtenářům (a čtenářkám) radostnou novinu, že Zuzana Ferancová, stupidní deprivované hovado známé z našeho rozhovoru, se tuto sobotu provdalo, čímž se stalo Zuzanou Cvrčkovou, pod kterýmžto jménem se s ním budete setkávat i v našich dalších textech, najmě v chystaném rozhovoru z vězení, který s vybranými aktivistkami Resistance Women Unity, jimž soud uloží nepodmíněné tresty, pro své čtenáře chystáme.

Blahopřejeme!

Komentáře   

0 # Anonymní 2013-08-12 14:30
A jak se sympatická, inteligentní tmavovláska, kterou poznáte podle charakteristického copu, stane stupidním deprivovaným hovadem ?
Dan
0 # Tomáš Pecina 2013-08-12 14:36
Nerozumím otázce; stupidní deprivované hovado je přece terminus technicus.
0 # Anonymní 2013-08-12 17:01
Prectete si, pane Dane, ten rozhovor pozorneji a dovite se proc tento terminus technicus author pouzil...
dovoluji si citovat:
"Obviněny jsme byly na základě posudku plzeňského doktora práv Iva Svobody, který není ochoten ani doložit údaje o vlastním vzdělání, což je u absolventa fakulty proslavené podvody docela podezřelé. Jeho odborná publikační činnost se vztahem k extremismu činí podle údajů uvedených na stránkách university jen několik málo krátkých článků ve sbornících. Svobodova nekompetence a zaujatost (viz dnes už legendární výrok o stupidních deprivovaných hovadech)"
Toz tak...
bn
0 # Anonymní 2013-08-12 18:45
Neznal jsem pozadí. Děkuji Vám za vysvětlení a samozřejmě se připojuji s blahopřáním.
Dan
0 # Anonymní 2013-08-12 18:07
Vždycky si říkám, kdybych se ráno probudil a byla u nás svobodná společnost. Co by asi p. Svoboda, p. Mazel, pí. Kalibová, p. "odborník na extremismus" dělali za práci? Čím by se živili...?
0 # Tomáš Pecina 2013-08-12 18:54
Ti by to nějak přežili, ale daleko horší by to bylo pro "pravicové extremisty". Dnes, díky represi, být neonacistou znamená patřit do velice elitního klubu. To by okamžitě přestalo platit, a kdyby policie na demonstraci pouze kontrolovala, jestli jsou všechny standarty se svastikami upevněny tak, aby nemohly nikoho poranit, a z transparentů "Cikáni do plynu" a "Šest milionů nestačilo" nekoukají hřebíky, to by demonstranti zřejmě psychicky neunesli.
0 # Anonymní 2013-08-13 12:19
je isté,že dostanú nepodmienečné tresty???ked už pripravujete rozhovor z väzenia...to sa mi velmi nepáči
0 # Tomáš Pecina 2013-08-13 12:24
Sazba je od tří do osmi let, podmíněný odklad není vyloučen, ale minimálně u nejtěžších zločinců ve skupině, vinných např. organisací dětského dne jako pí. Cvrčková, je nepravděpodobný.
0 # Anonymní 2013-08-13 16:25
ten molek asi nebude o právu vědět mnoho. podle mého je právo živý organismus, prorostlý do společnosti tak, že oddělit jedno od druhého nelze. váš blog, jakkoli s některými vašimi názory nesouhlasím, je naprosto výjimečný tím, jak se takovým "právem v akci" zabývá. sleduju ho a doporučuju ke čtení. myslím ale, že za tím trapným molkovým článkem byl jen onen známý český morální kýč, který se tak rád zvrhává v hněv jediných spravedlivých.
0 # Ema 2013-08-14 22:18
Koľko vie P.Molek o práve, to posúdiť nedokážem. Moje znalosti sú mizivé, no zato mám slušnú výdrž - prečítala som si i diskusiu k článku.

A minimálne to, že danú diskusiu jeho neanonymný článok vyvolal, mu pričítam k dobru. Široké spektrum názorov, viaceré podporné linky/heslá, sem-tam výzvy vyžadujúce odpoveď áno-nie, dokonca až "klasifikácia" všetkých diskutujúcich ako užitočných idiotov. A áno, ten "morální kýč" tam tiež zaznel.

V celej kauze ma dnes šokovala lakonická odpoveď T. Pecinu - "Sazba je od tří do osmi let". OMG.
0 # Ema 2013-08-20 15:47
Náhoda je blbec - dnes som natrafila na rozhovor s botanikom, ktorý v r. 85 (a to už bola Gorbyho perestrojka) šiel do lochu - ako mladík "prebásnil" Českou mši vánoční na "Hej, Gusto, je husto...disidenty schytáme, kágébé je vydáme".

Dostal "iba" 3 roky (čiže nie 8) za podvracanie republiky. Takže nič nového pod slnkom.

Link uvádzam, i keď k jeho názorom mám dosť výhrad. parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Anonymní 2013-08-20 22:43
A můžete prosím mně, PC pologramotné, poradit, jak ty linky oživit, když nefungují? Předem moc díky
0 # Guy Peters 2013-08-21 00:32
Zkopírovat ho?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)