Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Před několika dny, v souvislosti s obviněním pánů Beera a Kamase z popírání, se na mne obrátil jistý nejmenovaný, mravně zpustlý jedinec s prosbou, zda bych mu nemohl předmětnou publikaci zapůjčit za účelem uspokojení jeho odborného zájmu. Přirozeně nikoli: ihned poté, co jsem se o sdělení podezření dozvěděl, jsem učinil vhodná opatření, abych byl před potenciálně extremistickým materiálem chráněn jak já sám, tak všechny osoby navštěvující mou domácnost, a po právní moci meritorního rozhodnutí v dané trestní věci – o tom, že rozsudek bude odsuzující, nepochybuji! – knihu ekologicky šetrným způsobem zlikviduji.

Komentáře   

0 # Anonymní 2013-07-30 17:07
A co závadový obal? Takovým polovičatým řešením si nepomůžete, naopak Svoboda přijde na to, že jste rafinovaný a ve skutečnosti jste tímto krokem chtěl na knihu upoutat pozornost!

-es-
0 # Leon Kreutzfeld 2013-07-30 17:24
Ja myslim, ze by P&L mela vsechny zavadove knihy, tricka i jine materialy ritualne spalit. Naziste take palili knihy, proto neuskodi dat PEX okusit jejich vlastni medicinu!
0 # Anonymní 2013-07-30 18:37
Pokud by bylo shledáno závadným jedení dortu s ozdobou ve tvaru svastiky, pak Vám likvidace knihy, jakkoliv ekologická, patrně nepomůže. Pokud jste závadnou knihu četl, tak buď podstoupíte vymývání mozků, nebo budete více či méně ekologicky zlikvidován. Ale jinak souhlasím s tím, že je rozumné některé knihy nepůjčovat.
0 # Anonymní 2013-07-30 19:16
V rodinné knihovně máme pár knih ještě z 19. století, i ze všech období 20. století (žádné skvosty, jen náhodný průřez). Režimy se mění, ale knihy zůstávají. Ještě nikoho z předků nenapadlo a ani nebyli donuceni je po změně režimu pálit. Doufám, že to i tuto totalitu rodinná knihovna přežije.

cnemo
0 # Anonymní 2013-07-30 21:03
Kde pálí knihy, tam pálí lidi nakonec.
Heinrich Heine
0 # krystlik 2013-07-31 08:33
Obávám se, že Vaše opatření nebude vyšetřovateli shledáno dostatečným. Radím svěřit onu publikaci do notářské úschovy s podmínkou, že Vám bude vydána pouze proti předložení kopie pravomocného rozsudku, který pány Kamase a Beera zprošťuje obžaloby.
0 # jgIII 2013-08-01 16:06
Tak ja se tedy priznam. Drzel jsem v ruce puvodni vydani meho boje ve švabachu, a dokonce - v mladícké nerozvážnosti jsem se pokusil přelouskat jednu stranu švabachu a pochopit obsah!¨

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)