Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Jak se ukázalo v Českých Budějovicích, soudní znalce z oboru extremismu čekají nové úkoly: příkladmo určit, zda dav volající Černé svině! má na mysli Romy nebo policisty. Osobně si umím představit, že někteří účastníci demonstrace byli tak desorientovaní, že to nevěděli sami, a tam je znalecký posudek, nejlépe odbornice na čtení myšlenek závadových osob Petry Papiežové-Vejvodové, holou nezbytností. A co teprve hesla typu Cikáni do práce! nebo Čechy Čechům!: u těch je nutné diskursivní analysou objasnit, kdo je křičel, neboť stejně jako extremistické oblečení, i extremistické pokřiky se poznají tak, že je křičí extremista, jenž je zase spolehlivě identifikován voláním extremistických hesel. Nic nového, hlavně, že se může fakturovat…

Pouliční válka mezi ethniky není ničím, z čeho bychom mohli mít radost, ani z důvodu, že se vyplňují naše předpovědi, jak řešení problémů s integrací romské menšiny methodou více peněz pro Romeu dopadne: reálně jsou daleko větším nebezpečím pro české Romy Kostlán, Kalibová, Brož nebo Čonková než Vandas s celou svou suitou pologramotných idiotů – protože Vandas dokáže oslovit dvě až tři procenta populace, kdežto prvně jmenovaní spolehlivě naštvou většinu. Průvodní jevy jsou dozajista zábavné (např. aktivista líčící, jak se nebozí Romové dali vyprovokovat – zde je k tomu video v agitační výpravě Radical Boys), fakt, jak daleko už meziethnické konflikty zašly, nijak humorný není. Protože následujícím stupněm nemůže být nic jiného než regulerní pogrom, jemuž policie nebude s to zabránit.

Komentáře   

0 # gogo 2013-07-02 07:38
Ony to ale nejsou v pravém slova smyslu etnické boje. To se jen tu a tam hostitelský organismus lehce oklepe, když ho parazit kousl už přespříliš.

Pogrom bych uvítal, ale cílem by museli být ti parchanti, co nám pod záminkou integrace sají peníze (doslova) a krev (obrazně). Tihle nastavují rámec pro parazity, kteří niku rádi vyplní.
0 # gogo 2013-07-02 07:46
Chtěl bych ještě podotknout, že oslovení "bílé svině" je rozhodnutím Vrchního soudu v Praze zcela nezávadné. Šel bych proto z čistě vědeckých důvodů cestou postupného hledání hranic a začal světle šedými sviněmi a postupně prošel celý gamut. Protože ale ne na všechny barvy máme názvy, bude potřeba v některých případech skandovat RGB složky. Samozřejmě vynechat okolí 0/0/0.
Není také třeba to křičet na nikoho konkrétního, protože, jak správně uvádíte, policejní znalci už samostatně určí jak na koho bylo křičeno, tak i co tím bylo myšleno.
0 # Anonymní 2013-07-02 08:02
"Dobrej" je ten týpek, co "extrémistu" přetáhl holí, před i potom maskovanou bundou.
0 # Filip Šudák 2013-07-02 09:15
Určitě Cikány, neboť naši policisté nenosí, kromě trička, nic černého, SPS 92 je tmavě modrý.
0 # Anonymní 2013-07-04 13:31
Cikáni snad něco černého nosí?
0 # Anonymní 2013-07-02 09:58
Ne, těšit nás to nemůže.... Jenže musíme chápat příčinu a následek. Bez menšinové kriminality, parazitujícího životního stylu a také Vámi zmiňovaného "politicky korektního teroru" pražské kavárny by nebylo protiromských demonstrací a touze po radikálním řešení. Bohužel většina tamějších etnických bělochů má pocit, že na ně stát kašle a neměří všem stejným metrem a naopak je perzekuuje, když se ozvou. K tomu si přidejte mix mediálního meanstreamu, kde bílý Čech=rasista, fašista, xenofob...a máte nebezpečný mix. Jen si myslím, že k pogromům nikdy nedojde. Češi to nemají v povaze...
0 # Anonymní 2013-07-02 13:40
Z kroniky obce Háj u Duchcova: "V únoru 1964 se v Sokolovně konala taneční zábava, která končila tragicky. Cikáni, kteří neoprávněně obývali dům čp. 81 (v trvalém pobytu tam byli pouze tři cikánky, ale skutečně tam většinou přebývalo až 40 lidí cikánské národnosti), začali kvůli penězům před Sokolovnou mezi sebou rvačku, na kterou doplatili omylem dva naši občané. V nemocnici skončili Jan Vrábel s rozseknutou hlavou a Ladislav Straka s rozseknutou pravou lopatkou. Naše občany toto napadení přimělo téměř k nepříčetnostem, vytrhali plotové plaňky a táhli cikány pobít. Ti se zabarikádovali v čp. 81. Hájští se na ně začali dobývat. Ve vedlejším statku se snažili nastartovat tam stojící buldozér, že dům s cikány srovnají se zemí. To se jim nepodařilo, a tak počali kolem domu nanášet svazky slámy, že cikány vypálí. Toto počínání se jim snažil rozmluvit velitel pomocné stráže veřejné bezpečnosti V. Hyngár s tím, že je nutno situaci s cikány řešit jiným způsobem. Dav se mu po delší době podařilo uklidnit. Cikáni se v následných dnech odstěhovali na Slovensko a od té doby žil Háj bez občanů cikánské národnosti. Tato událost se mezi cikány rychle rozšířila a ti se do obce po dlouhá léta neodvážili vstoupit, natož nastěhovat."
0 # Anonymní 2013-07-02 15:30
pekne cteni, takze ted je treba totez udelat u prazskeho hradu
0 # Anonymní 2013-07-02 16:07
a pred vsemi krajskymi urady a hejmatny, asi s vyjimkou Libereckeho
0 # Anonymní 2013-07-02 15:40
Naši političní korektníci si opravdu zahrávají s ohněm. Je tisíc a jeden pochopitelný důvod, proč daňoví poplatníci nenávidí cikány, ale to, aby se zvedli od televize s Růžovou zahradou a Ulicí, to mohou dokázat jen neskutečně arogantní korektníci a neméně drzá cikánská "elita". Daňový poplatník by asi překousl, že ty parazity živí, ale to, že beztrestně mlátí jeho děcka a těhotné ženy dost těžko.

A ono se to jednou stane, není otázkou zda, pouze kdy a kde. Poteče krev a budou mrtví a na moudré jednání z kterékoli strany bude pozdě. Nemá-li to dojít tak daleko, musíme zastavit tu nekriticky procikánskou lobby. V zájmu většiny i cikánů, protože odskáče-li to nakonec někdo, budou to právě oni. 40000 policistů desetimilionovou většinu nezastaví.
0 # Anonymní 2013-07-02 21:39
Moc bych se daňovými poplatníky neoháněl. Řekl bych, že extremičtí zapalovači a vrhači kontejnerů se nacházejí ve stejném spektru příjemců sociálních dávek a podpor v nezaměstnanosti jako inkriminovaná menšina... Že by se nakonec spíše jednalo o svým způsobem konkurenční o sociální podporu ze strany soc. statu?

Petr V
0 # Anonymní 2013-07-03 00:04
Mily pane Petre, to co pisete dava bohuzel jasny signal o tom, ze o danych lidech, jejich ruznych skupinach a postojich, zivotnim stylu, nazorech atd.. nemate ani poneti.
0 # Anonymní 2013-07-09 15:02
To neni nejspise pravda , rekl bych ze tidle "extremisti" z naproste vetsiny pracuji . Tedy jako delnici nebo napriklad ochranka . Podporu z nich asi pobira malokdo a urcite se tim nechlubi . Osobne znam jednoho jeste ze zakladky , ktery dela 15 let "karieru" v kauflandu :) .
0 # Anonymní 2013-07-03 07:06
Tvrdíte tedy, že zapalovači a vrhači kontejnerů jsou živnostníci pracující od rána do večera o sobotách a nedělích, majitelé firem a podniků, kteří platí vysoké odvody a daně, (aby bylo na podpory sociálně potřebných) a kteří jsou přeregulováni státem (aby byly splněny různé antidiskriminační a sociální cíle) a vposledku moc nebohatli a nevytvářeli tak sociální napětí ve společnosti?

Myslím, že skupiny nejvíce zatížené daněmi ( tj. _skuteční_ daňoví poplatníci ) nebudou těmi skupinami, které máte na mysli a o jejichž názorech a životním stylu nemám ani ponětí.

Petr V
0 # Anonymní 2013-07-03 07:22
Proč myslíte, že se demonstrace pořádají v sobotu a ne ve všední den? Protože ve všední den by byla účast desetinová, neboť jsou všichni v práci.

-es-
0 # Anonymní 2013-07-03 12:04
Rekl bych, ze mira nezamestnanosti mezi temi, kteri jsou "diagnostikovani" za extremisty, bude mozna i mensi nez je mira nezamestnanosti v bezne populaci. (A tedy mnohonasobne mensi nez u demonstrujici protistrany).
0 # Tomáš Pecina 2013-07-03 12:22
Podle mých odhadů je míra nezaměstnanosti mezi "pravicovými extremisty" zhruba stejná jako v celé populaci v daném regionu. Např. RWU jsou ponejvíce z Prahy a pracují všechny, severočeští "extremisté" jsou nezaměstnaní cca z pětiny. Tvrzení Petra V, že jsou to recipienti sociálních dávek, neodpovídá realitě.
0 # Tod 2013-07-03 12:41
Pan "Petr V" je zářný príklad někoho, kdo se na jednu stranu tváří, jak nepodléhá mediální masáží, ale na druhou stranu tu papouškuje ohraná mediální klišé. Nezaměstnaní, z rozvrácených rodin, rozevírající se sociální nůžky a podobné sociologické lahůdky posledních 20 let :-) V rámci svého originálního názoru však jaksi pozapomněl na samotné zaměstnance, nebo snad daně platí pouze živnostníci a majitelé podniků? Nevím, kdyžtak mne někdo opravte :-)
0 # Anonymní 2013-07-10 21:08
Je to tak, daně samozřejmě platí ( odvádějí ) jen podnikatelé... Ti začínají tvorbou pracovního místa až poté, že vychází reálná mzda poté co zaplatí daně / + sociální + zdravotní / reálně...

Stejně tak je to s DPH, tu odvádí podnikatel nikoliv zákazník... ( ten akorát nadává na vysokou cenu benzínu, cigaret a alkoholu )... Protože logicky - jinak by přeci každý obchodník zvýšil cenu jak by chtěl, ale nemůže, protože by zkrachoval a tak platí raději DPH, aby mohl podnikat...

Možná je to nakonec boj mezi těmi, kteří umí maximalizovat svou státní dávku ( státní příjemci dávek - policie, politici apod. ) a těmi kteří to umí méně....

Petr V
0 # Anonymní 2013-07-04 14:17
Omyl, nebudou to řešit znalci, nýbrž přímo Romea:
zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Anonymní 2013-07-09 22:08
Teda pan Hájek se chová dosti nekorektně.... Takové rasistické články!

protiproud.cz/.../...

Petr V
0 # Anonymní 2013-07-10 17:50
Bohužel to, že se tu shodneme na českém absurdistánu nepomůže ničemu a nikomu :-( Jen kapku více osob bude bez iluzí
0 # Anonymní 2013-07-10 21:14
Ale pomůže, to že se o věcech mluví, diskutuje nakonec povede k řešení. Moderní zbraní je řeč, slovo, idea, které začne rezonovat v hlavách lidí a tak vytvoří novou realitu...

Petr V

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)