Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Ani ne po půl roce od vyhlášení (zákonná lhůta činí deset pracovních dnů) byl doručen zprošťující rozsudek Obvodního soudu Prahu 1, senátu Dany Šindelářové, ve věci protistátní samolepkové skupiny Vondrák-Dupová (nyní Rodová). Výsledek není takovou katastrofou, jakou bychom předpokládali, ba i o svobodě projevu se v něm lze dočíst, stejně jako to, že věci zajištěné při domovních prohlídkách jsou jako důkaz irelevantní, protože doma smí mít každý, jaké propagační předměty mu libo.

Spojené síly Pravdy a Lásky se jistě ještě pokusí verdikt zvrátit, protože kdyby takto rozhodovaly a svá rozhodnutí odůvodňovaly všechny soudy, mohly by svou kampaň proti extremistům rovnou zabalit, přičemž pro bojující demokraty a demokratky svobodo-mazlovského, resp. tydlitátovsko-kalibovského střihu není strašnější představa, než že by každý mohl veřejně říkat, co si myslí. Což, jak víme, v demokratické společnosti není přípustné, neboť právo na publicitu mají pouze názory správné, rozuměj: ty jejich.

Komentáře   

0 # Anonymní 2013-03-25 15:18
Pro velký dopad původního justičního svinstva, mohli byste připomenout ctěné jméno toho soudního zločince, který držel obviněné tak dlouho ve vazbě (státní zástupce a soudce)? Kvůli kterému bude neprávem vazebně stíhaným osobám vyplaceno opravdu odpovídající odškodné, ne jenom pár tisíc.

Díky.
0 # Tomáš Pecina 2013-03-25 15:22
Soudkyně Bedřichová a Bártová, SZ Galková.
0 # Anonymní 2013-03-25 23:33
Jaká je výše odškodného za neoprávněnou vazbu v tomto případě?

Petr V
0 # Tomáš Pecina 2013-03-26 07:45
Podle stanoviska Nejvyššího soudu mezi 500 a 1500 Kč za den.
0 # Anonymní 2013-03-25 23:40
A ještě poznámka: neměl jste se více rozepsat, u takového případu :( Jen tak strohá poznámka...
0 # Anonymní 2013-03-26 08:18
Díky za ta jména justičních zločinců.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)