Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Mám rád tyhle vleklé spory: řekl bych dokonce, že dávají mému životu pocit kontinuity a v jistém ohledu i smysl. Vyhoví-li soud, řekněme, vaší žalobě z r. 2003, nad rozsudkem si připomenete všechny ty roky, které mezitím uplynuly, co pěkného jste při soudních jednáních zažili a s kým zajímavým se seznámili, kdo z účastníků řízení už nežije, kterého soudce mezitím zavřeli, zkrátka, je to taková milá, laskavá justiční nostalgie.

Dnes mi bylo doručeno třetí rozhodnutí ministerstva vnitra týkající se informací o policií prováděných odběrech DNA a snímání daktyloskopických otisků. Spor trvá sice pouhé dva roky, ale událostí se v něm odehrálo tolik, že i s rekapitulací zabírá dokument dvanáct stran. Ministerstvo vyhovělo mému odvolání a policie bude nyní muset své rozhodnutí o odmítnutí žádosti znovu a lépe zdůvodnit.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)