Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Chcete-li, pusťte si pořad ČT24 Před půlnocí s advokátem Robertem Cholenským.

Nevím, podle jakých kriterií vybírá Česká televise moderátory pro své pořady, inteligence a vzdělání to rozhodně nebude; za ty tam spíše, řekl bych, dávají u konkursu trestné body. V každém případě dotaz moderátorky Pilařové, zda advokát nemusí mít pocit, že stojí na straně správné skupiny lidí (v dané situaci nesprávnou skupinou míněny aktivistky RWU), dává vzpomenout nejhorších tradic totalitní předchůdkyně české veřejnoprávní televise.

Komentáře   

0 # Anonymní 2012-12-01 06:27
Co jste čekal od Instituce (CT), která tu šíří Revoluční myšlenky a "pokrok"...
0 # Anonymní 2012-12-01 10:50
Ale tohle je přece standardní pohled celé pravdoláskařské fronty, do které média samozřejmě patří: ty zlé "neonacisty" je správné zavírat prostě proto, co si myslí, a jakékoliv prostředky k tomu jsou dobré a správné (v podstatě by ani neměli mít nárok na advokáta, vazba by měla být automatická hned po obvinění, soudy - pokud vůbec - tak čistě formální a pokud možno na doživotí).
0 # R. Janda 2012-12-01 20:38
A proto pravdoláskařská fronta ani nezamezila dalšímu politickému působení KSČM?

O tom, jak se v justici zachází s neonacisty, si můžu myslet leccos, aniž bych si k tomu musel vymýšlet opozici.
0 # Anonymní 2012-12-02 09:57
A proč by mu měla zamezovat? Vždyť to jsou z valné části staré bolševické kádry :-)
0 # Anonymní 2012-12-03 20:29
No, já bych to nepřeháněl. Ta reportáž byla veskrze zajímavá a berte to tak, že ten dotaz na zastupování "extremistů" může vznést kdekdo, komu není jasný princip, jak funguje právo a advokacie. Já osobně s tím mám také trochu problém, leckoho bych zastupovat nemohl a nechtěl :-) Být tedy právník, ovšem. Přirovnání ke komunistické TV mi připadá značně přitažené za vlasy...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)