Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Dnes jsem na policii podal vysvětlení ve věci vydírání bývalého soudního znalce Michala Mazla. Toho jsem měl vydírat mj. hrozbou použití zápalné láhve na jeho obydlí, jako ve Vítkově.

Jsem ze sebe naprosto disgustován, zejména ve světle faktu, že o ničem takovém nevím. Věřím ovšem, že ze schůzky si M. Mazel pořídil zvukový záznam, takže mou trestnou činnost hravě prokáže, a nebude spolu s Pavlem Uhlem nucen čelit trestnímu oznámení pro křivé obvinění, resp. křivou výpověď, která by jinak byla jediným možným pokračováním našeho sporu.

Komentáře   

0 # Anonymní 2012-07-20 18:56
A nekomolíte to trochu? Já myslím, že jo a myslím, že dost. Jinak, myslíte si, že advokáti se mezi sebou tajně nahrávají?
0 # Tomáš Pecina 2012-07-20 18:57
Nekomolím, nicméně protokol z dnešního výslechu zatím nemám, takže ho nemohu zveřejnit.
0 # Leon Kreutzfeld 2012-07-20 20:05
To je tedy silna kava. Oni ti dva panove sli po te schuzce na policii a tam jim rekli, ze jste jim tam za pritomnosti pana Kociho vyhrozoval zapalnou lahvi "jako ve Vitkove"? To mi prijde stejne nepravdepodobne a slabomyslne, jako ze byste jim takto opravdu vyhrozoval.

Mozna snad jedine, kdyby doufali v eskalaci medialni kampane. "Znalci vyhrozuji extremiste zapalnou lahvi. Mysli, ze je Zid" by v Lidovkach na prvni strane vypadalo opravdu super. Uz si to nepamatuji, ale nebyla ta medialni massage az po Novem roce?
0 # Tomáš Pecina 2012-07-20 20:12
Já skutečně nevím, vp. Kreutzfeld, dosud jsem poněkud v chocu. V prvním plánu za tím cítím Uhla a jeho rozpočet "uděláme z něj v mediích obhájce nácků, takže mu stejně nebude nikdo věřit, a v nejhorším ho přes spřátelené P&L novináře a aktivisty ukřičíme".

On Pavel U. není zvyklý na to, že by se mohl setkat s někým, kdo je chytřejší a počítá dál dopředu, než on, to je jeho velký handicap…
0 # Tomáš Marný 2012-07-20 20:31
Jsem ze sebe naprosto disgustován, zejména ve světle faktu, že o ničem takovém nevím.
To by se vcelku dobře vysvětlilo vytěsněním, zejména pokud Vás to disgustuje.
1) Oni Vám nedali kopii protokolu?
(BTW, opravdu protokolu?)
2) Vy jste si je nahrál? ;-)
Věc začíná být zábavnější, než se zdálo.
0 # Tomáš Pecina 2012-07-20 20:35
:-) Ano, vytěsněním se to vysvětluje!

1. Nedali (samozřejmě ÚZ, ale nebudu psát dvě slova, když mohu použít jedno), slíbili, že mi ho pošlou po výslechu Dr. Kočího.

2. Koho? Uhla a Mazla? Na tuto otázku vám přirozeně neodpovím :-)
0 # Tomáš Marný 2012-07-20 20:57
To jim došel náhle toner po vytištění kopií pro úřední potřebu? Nebohá policie!
0 # Anonymní 2012-07-22 09:34
tak podle podání, které jste tu kdysi zveřejnil, myslím, že pro uhla nebude tak výjimečné setkávat se s někým chytřejším, než je on.. :-)
0 # Tomáš Pecina 2012-07-22 10:09
Píše i lepší texty a hlavně je velmi pracovitý, k mé trestné činnosti dodal policii celý fascikl důkazů.
0 # Anonymní 2012-07-22 15:35
Pokud vím, tak je vyslíchající policista povinen vám vystavit kopii protokolu na požádání, takže pokud vám ji odmítl dát, měl jste to do protokolu nechat zaznamenat s tím, že ho jinak nepodepíšete a později si na jeho postup stežovat. pan x
0 # Anonymní 2012-07-20 20:54
Nenabídl jste panu Mazlovi při schůzce, že k němu večer přinesete lahvinku a všechno to urovnáte? 88. divize speciálních operací SS totiž výraz "přinést lahvinku" používala při svých záškodnických akcích a dodnes se tento slovní obrat v jistých kruzích používá pro útok Molotovovým koktejlem. Normálně by to pana M. ani nenapadlo, ale v kontextu Vašeho extremistického chování...:)
0 # Anonymní 2012-07-21 22:25
A to ještě nepřišli na to, že jste vrahům z Vítkova půjčil sirky:)

Ale vážně, jednou Vám to švejkování nevyjde a zavřou Vás. Je to jen otázka času. Nepochopil jste, že tento systém je ještě agresívnější, než celí bolševici? Naprosto ho nelze napravit právními prostředky, protože nectí ani vlastní pravidla.


cnemo
0 # Tomáš Pecina 2012-07-22 19:58
Nejsem první ani poslední, poručíku. Vězení je zkušenost, kterou v této zemi získá dříve nebo později každý veřejně činný člověk.

Ale nemyslím, že to bude kvůli Mazlovi. Vidím to tak, že mě policie obviní (v pochybnosti obvinit), OSZ obžaluje (v pochybnostech žalovat) a soud osvobodí (in dubio pro reo). Pak podám TO na Mazla s Uhlem, a zároveň zažaluji Mazla v civilu o omluvu a pár desítek tisíc satisfakce za tahání po soudech. To bych měl vyhrát, i když možná až u NS (KS-P/Cepl je ok, ale komunistický VS-P je mi, jak víte, mimořádně nenakloněn). Takže program v kause Mazel na příští 2–3 roky bychom měli…
0 # Dan Dvoracek 2012-07-23 09:43
Oceňuji tento optimistický názor na průběh trestního řízení. Má zkušenost hovoří pro aplikaci kombinace zásad "SZ v pochybnostech žaluje" a "Když už ho sem ten prokurátor dotáh, tak asi něco proved."
0 # Tomáš Pecina 2012-07-23 12:18
Naštěstí je rozhodovací činnost soudu dokonale nedeterministická, takže mám stále naději. Je tedy fakt, že když mi Mazel napsal e-mail, že bychom se mohli sejít, netušil jsem, že účelem schůzky má být trestní oznámení…
0 # Anonymní 2012-07-22 11:06
Vážený pane Pecino když už jste takto onálepkován (vyděrač granátník) poradím aspon jak zvýšit účinnost koktejlů. Stačí tam naškrábat obyčejné mýdlo nebo dosypat cukr. Využití koktejlů v dobách míru kdy muži se dohadují jak ženy na společném obchodním tržišti a z rozmařilosti se obvin´ují se takto dají vypalovat staré pařezy. Vítám vás mezi námi .Náš nepřítel je silný ,ale již postrádá nadšení. Ukamínek ;-)
0 # Tomáš Pecina 2012-07-22 11:50
Děkuji za cenné podněty. Dosud jsem neměl ani přesnou představu, jak se Molotovův koktejl vyrábí, ale už si doplňuji vzdělání, abych své pověsti nezůstal nic dlužen.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)