Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Hluché období boje proti extremismu se nám rozhodlo zpestřit CEVRO, které tento čtvrtek pořádá seminář nazvaný Politický extremismus – jsme na něj připraveni? Letmým nahlédnutím do pozvánky zjistíme, že výběr panelistů zajišťuje vyvážený, zcela objektivní přístup k thematu: sám se nejvíc těším na vystoupení Kateřiny Jamborové z ministerstva vnitra nazvané Dostávají lidská práva na frak? (aka práva myši z pohledu kočky) a samozřejmě na Michala Mazla, který bude hovořit o soudních znalcích specialisovaných na extremismus. Příště možná pozvou Tomáše Pitra, když teď tak příhodně dlí ve vlasti, aby promluvil o zásadách efektivního boje proti ekonomické kriminalitě.

Registrujte se, myslím, že to bude stát za to!

Komentáře   

0 # Anonymní 2012-04-23 19:45
pokud to půjde pořidte z toho záznam, rád se podívám:-)pan x
0 # Tomáš Pecina 2012-04-23 20:30
To nepřichází z právního hlediska v úvahu, CEVRO je soukromá vysoká škola.
0 # Anonymní 2012-04-23 22:37
.."To nepřichází z právního hlediska v úvahu, CEVRO je soukromá vysoká škola..". Skoda, mohli jste mit v Cesku novy precedens, obdoba Al Capone a jeho odsouzeni do zalare za sizeni na danich...:-))

D.
0 # Anonymní 2012-04-24 07:25
CEVRO má na youtube svůj kanál a většinu konferencí tam přidává. Je to teda vcelku nová věc, ale už toho tam nahráli dost. Když budete doufat, možná se tam objeví i tato.

Tajemná
0 # Anonymní 2012-04-24 00:53
Mluvčí ze špiček KSČM by mohl být zajímavým přínosem.

Adam
0 # Tomáš Marný 2012-04-24 14:36
Slibně zní hlavně název příspěvku od Bačkovského. Co myslíte, je to dostatečně nebo nedostatečně?
0 # Tomáš Pecina 2012-04-24 17:34
:-)
0 # Anonymní 2012-04-26 23:45
No tak já se na Vás tam tak těšil a vy jste se tam neodvážil. Pročpak?
0 # Anonymní 2012-04-27 20:20
Ono z klidu obyvaku od kompu se to kritizuje lepe nez tvari v tvar... Navic pokud je osoba nevalneho zjevu i verbalniho projevu.
0 # Leon Kreutzfeld 2012-04-27 11:05
Podle pozvanky ta konference vypada zajimave, avsak na Youtube kanale CEVRO zaznam dosud neni. Osobne mi vsak v agende chybi vyporadani se s fenomenem zavadove symboliky a kontextualniho extremismu (tam se to mozna z jineho uhlu nakouslo v sekci o fotbale a hard bassu).
0 # Anonymní 2012-04-27 11:06
Ze zvědavosti jsem tam byl a byla to selanka k uzoufání. Slečinka z univerzity přednesla, co si přečetla o extremizmu ve skriptem, Bačkovský prohlásil, že soudní znalci jsou přibíráni občas zbytečně a že někdy se stíhají i nejednoznačné věci, Mazel zase pronesl, že nejlepší formou boje proti extremistům je udržovat fungující společnost ...
Odcházel jsem dojat a ubezpečen, že situaci mají pevně v rukou chápající osobnosti, případné drobné nedostatky se průběžně napravují a čekají nás jen samé světlé zítřky. Kdybych nevěděl, že realita je jinde, málem bych jim to věřil.
Mám-li to shrnout, na jednu stranu to bylo poučené, na druhou stranu to byla hrozná ztráta času.
0 # Anonymní 2012-04-28 01:49
Nono, tady je to najdnou samej hrdina :-) Ono prijit nekam prednaset o hodinou pozdeji, nez je zacatek jeho vystoupeni nepusobi moc dobre, natoz profesionlane. A taky to muze lehce vyvolat dojem, ze dorazil az panelista pote, co zjistil, jak jsou kostky vrzeny...

Tohle je fakt pikantni, kdyz si clovek pomysli, ze tyhle metody prace a komunikace voli clovek, ktery je byvaly mnohalety sef "Odboru bezpečnostní politiky MV" ... Bohuzel, podle toho taky bezpecnostni politika tehle zema poslednich let take vypada. A umerne tomu dopada i bezpecnost v cele zemi.

Kdyby to nebylo k placi, je to k smichu. Kdyz clovk vidi co se ve state deje a pak muze sledovat dusevni a zajmove obzory tech, kteri pred lety konstituovali "bezpecnostni politiku" techto let, tak uz je v celku jasne, proc se tahle zeme ve sve bezpecnostni politice ocitla jako nahy v trni...
Ale, pravda, tohle clovek z oken ministerske kancelare, intelektualske kavarny, univerzitni pracovny, ci advoktani kanacelare v centru Prahy, opravdu, ale opravdu, nepozna....
0 # Tomáš Pecina 2012-04-28 14:38
Vážení, ono by to chtělo si uvědomit, že jsou i tací jedinci, kteří se živí prací, nikoli dojením veřejných rozpočtů, a těm se pak občas stane, že se někam, kam se chystali, z časových důvodů jaksi nedostanou.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)