Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Jak jsme již avisovali, smolné knihy se znovu otevírají a Velký Samolepkový Proces se opět rozbíhá. Pokud jde o osoby a obsazení, soudí Dana Šindelářová (plus dva okrasní laičtí přísedící), žaluje Zdeňka Galková, Patrika Vondráka obhajuje Robert Cholenský. K vidění bude i napravený hříšník, obžalovaný Richard Lang, který pod tlakem vazby začal vypovídat ve prospěch obžaloby; jeho výslech bude zřejmě patřit k vrcholným bodům pondělního hlavního líčení.

Zde je k tomu tisková zpráva.

Rušno je i na procesním poli, a to nejen, pokud jde o námitky podjatosti. Státní zástupkyně sice zatím nedosáhla, aby byli Vondrák s Dupovou znovu vzati do vazby, avšak podařilo se jí přimět Městský soud v Praze rozhodnout o tom, že Patriku Vondrákovi nebude vrácena čtyřsettisícová kauce, přestože uplynula doba dvou let, po které mohla trvat vazba, již kauce nahrazuje. Vondrák se proti této zvůli pochopitelně brání ústavní stížností.

Komentáře   

0 # Anonymní 2012-03-16 11:35
Blahopřeji, pokud stát nezbankrotuje, budou to nakonec hezky zúročená procenta... :)
Na rozsudku nezáleží...
Hezká kausa...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)