Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Na pondělí nařízené odročené hlavní líčení ve věci Vondrák-Dupová bylo odročeno na 23. května, opět v 9.00 hod., do jednací síně Obvodního soudu pro Prahu 1 č. 126. Z téhož důvodu musel plánované kabaretní vystoupení, s nímž objíždí soudy po celé zemi, zrušit i stupidními deprivovanými hovady a jinými primitivy stále více sužovaný soudní znalec Ivo Svoboda. Jako náhradní program musí tedy zábavychtivým Pražanům postačit některé z představení Divadla Komedie, případně Matějské pouti.

Aktualisováno.
Jako malou kompensaci performerovi i publiku zveřejňujeme nejnovější znalcovo dílo, ve kterém methodou historické diskursivní analysy dospěl k závěru o závadovosti loga DS, DSSS i ozubeného kola jako takového, je-li ho užito kontextuálním extremistou. Jak znalcem nalezenou mřížku specifikace transformovat na mříž cely, je už na orgánech činných v trestním řízení.

Komentáře   

0 # Leon Kreutzfeld 2012-03-30 21:00
Zda se, ze znalec kontextualni extremistiky pouzil k odpichu posudku opet ten samy "engine" Foucaultovy diskursivni analysy, coz mi po nekolika neuspesich pripada jako neprilis stastne rozhodnuti.

Jelikoz se jedna o zhruba mesic stary release, domnivam se, ze bud znalec resignoval na R&D sve methody, nebo pripravuje nejakou upgradovanou versi.
0 # Tomáš Pecina 2012-03-30 23:23
To není tak jednoduché, vp. Kreutzfeld, takový znalecký posudek, to je jedinečné umělecké dílo, to je jako byste řekl Picassovi, že s tím modrým obdobím by měl přestat, protože se lépe prodává oranžová.

Problém je v tom, že na jeho methodě je vědecká, resp. pseudovědecká, pouze terminologie, takže R&D v klasickém slova smyslu není k ničemu. Ale třeba by se mohl poradit s těmi vědmami a kartářkami, co předpovídají budoucnost na placených telefonních linkách každý den po půlnoci na TV Barrandov, jak ty svou vědeckou methodu zdokonalují a upgradují.
0 # Anonymní 2012-04-01 05:50
Chtěl bych jen upozornit na str. 74 onoho posudku, kde je vyobrazen údajný plakát DSSS s historickým dělníkem. Tvrzení "znalce" Svobody, že jde o "jeden z letáků Dělnické strany sociální spravedlnosti", je naprosto lživé. DSSS tento plakát nikdy nedistribuovala (proč by na něm vyobrazovala staré logo DS a dnes již nefunkční kontaktní adresy na rozpuštěnou stranu?). Může pan Svoboda doložit původ onoho letáku? Je to přeci "soudní znalec", měl by si tedy ověřit fakta. Nebo snad ne? Pro boha kde to žijeme...
0 # Tomáš Marný 2012-04-06 10:19
A co tento strašný skutek:

aktualne.centrum.cz/.../clanek.phtml?id=739714

Je Vám známo něco bližšího? V čem spočívaly jejich plány? Chtěli ovládnout svět? Zítra zavést diktaturu? Bydleli v supermoderní vile v kráteru vyhaslé sopky? Podle tiskových zpráv policie bych se bál, že to možná bylo ještě o trochu horší ...
0 # Tomáš Pecina 2012-04-06 13:18
Nemám žádné bližší informace, nikdo z nich se na mě neobrátil. Podle toho, že je soud propustil na písemný slib, jde nejspíš o plán změnit dráhu některého planetoidu a zničit Stát Israel.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)