Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

No, říkám si, není nad to, když soud své rozhodnutí náležitě a zevrubně odůvodní!

Aktualisováno.
Ještě že soudružka soudkyně byla tak laskava, že některé důvody vyjevila aspoň tisku, když do přípisu obžalované se neobtěžovala.

Komentáře   

0 # Tomáš Marný 2012-01-23 12:52
No jo, no, co jste čekal? ;-)
Já bych vyčkal, zdali to bude vysvětleno v odůvodnění rozsudku. Pokud ne, bude to skvělý důvod k podání Vaší další ústavní stížnosti. S ohledem na význam znaleckého posudku v této věci bych to viděl na jasné porušení práva na fair trial a úspěch v kapse.
Samozřejmě já nesedím v Joštově ulici.
0 # Anonymní 2012-01-23 16:52
U rozhodnutáí policistů a státních zástupců se běžně setkávám s tautologickými "odůvodněními", méně často s něčím takovým. Soudy samotné mají reputaci o něco lepší, ale koukám, že se na ty různé strážmistry dotahují. :-)
Petr
0 # Anonymní 2012-01-24 11:47
V zahajen trestniho stihani je policii cr uzit termin Vudce Adolf Hitler, tak jen dotaz, zda se to bezne uziva namisto Fuhrer, treba v protektoratu ci ted. Jestli je to jako normalni Vudce s velkym V v uzivani institucemi.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)