Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Měli jste dojem, že s naší námitkou podjatosti se soud bude muset nějak vypořádat? Omyl: soudce se zeptal znalce, zda je podjatý, ten mu napsal, že nikoli, a tím to bylo vyřízeno. V námitce vůbec nejzávažnější obsažený důvod podjatosti, totiž že znalec při účtování posudků podvádí, což mu policie dlouhodobě toleruje, soudce Pavel Plch pro jistotu ani nerekapituloval, a stejně tak pominul všechny naše důkazní návrhy. Ano, zlaté pravidlo českého soudce: když nevíš, jak něco odůvodnit, předstírej, že takový argument nebo návrh nebyl přednesen. Ostatně, pštrosi to dělají podobně…!

Komentáře   

0 # Tomáš Marný 2012-01-09 13:09
"Konzultant dle svého vyjádření ..."
Navrhuji napsat soudu vyjádření obžalovaných, že jsou nevinní a pak požadovat zproštění s odůvodněním, že soudu stačí vyjádření. :-D
0 # Leon Kreutzfeld 2012-01-09 20:45
No, nechci do Vas rypat vp. Pecina, ale v porovnani s justici demokratickeho statu jste mohli dopadnout i daleko hur.

Nehlede k tomu, ze za kommunistu, kdy byl tento film natocen, skoro vubec nebyly banany.
0 # Tomáš Pecina 2012-01-09 22:05
Vp. Kreutzfeld, že by Boblig von Edelstadt byl vynikajícím a dokonale nepodjatým českým soudcem, o tom jsem nikdy nechoval nejmenší pochybnost!
0 # Anonymní 2012-01-10 10:01
0 # Tomáš Pecina 2012-01-10 10:40
Moc roztomilé. Že by L. Šlégrová uplatnila zákonné právo na odpověď? :-)
0 # Anonymní 2012-01-10 11:57
zpravy.idnes.cz/.../...

no, dalo se ceket, ze kolem toho budou kopat a vytvori nejakou podobnou konstrukci ... skoda se pani novinari zapominaji zminit pro pana Mazla nepochybne delikatni informaci o vysi jeho honoraru..

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)