Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Krajský soud v Brně, v senátě složeném ze tří bývalých komunistů, dnes ve výroku o vině potvrdil rozsudek soudkyně Městského soudu v Brně Šárky Schinzelové nad šesticí prvomájových závadových řečníků, avšak zrušil peněžité tresty a ponechal v platnosti pouze podmínky.

Na obhajobě nikoho ze šesti odsouzených jsem se nepodílel, přesto mám za to, že nové rozhodnutí je skandální, zřejmě nejvíc v případě Michaely Dupové, která neřekla nic víc, než: Ve vašich očích vidím odhodlání, odhodlání bojovat za naši Evropu do poslední kapky krve, a proto už není jen prázdnou frasí Evropo, povstaň!, protože teď my a naše Evropa povstáváme jako Fenix z popela za společnou budoucnost, za společnou Evropu. Odpor! Za to dostala, dnes již pravomocně, sedmiměsíční podmínku se zkušební dobou dvou let.

Znalecký posudek Michala Mazla, na jehož základě byli řečníci odsouzeni, jsme rovněž zveřejnili.

Komentáře   

0 # Anonymní 2012-01-06 04:47
Nevzniká nám tady nový disent? Havel teď nemá co dělat, tak by jim mohl dělat patrona. Ví jak se dělaj revoluce a státní převraty.
0 # Polacek 2012-01-12 01:56
To je vazne skandal. Sloboda slova ceskym sudom (ale to asi nikde v occidentalnom svete) uz asi nic nehovori. Ten znalecky posudok je klasicky lavicovy multikulti pamflet, kde nahlas povedat "Kral je nahy" znamena vystavit sa perzekuciam.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)