Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Královské město Chomutov, slynoucí obludnou korupcí, populistickými primátory a slavnou akcí exekuce na dávky, po níž muselo město exekutorovi zaplatit náklady mnohem vyšší, než kolik jím bylo vymoženo od dlužníků, bojuje nyní i proti pouliční prostituci. Pozoruhodná je samotná vyhláška zapovídající učinit na veřejném prostranství sexuální ofertu mj. různými posunky a pohyby těla, jakož i odhalováním intimních částí těla. Prokazování takového deliktu v přestupkovém řízení by mohlo být celkem zajímavé, zejména z hlediska možné potřeby přibrat k němu znalce (popř. zkušenou znalkyni).

Neméně pozoruhodná je abusivní praxe, kterou popsal náměstek chomutovského primátora Jan Řehák takto: Odvážíme prostitutky na služebnu na druhém konci města, abychom jim ztížili návrat na trasu. Podobně to dělala Státní bezpečnost, která své klienty po výslechu odvezla třeba do křivoklátských lesů. Z Chomutova není daleko do Krušných hor, a vyvézt prostitutku na takový Skelný vrch, to by se mnohá nevrátila do druhého dne! A pro zostření by bylo možné vyrobit podobné řetězy, jaké používá David Copperfield, a delikventku předtím, než bude zanechána svému osudu, v lese spoutat. Možná se vrátí, možná ne, v každém případě by byla přízeň chomutovských voličů zaručena.

Komentáře   

0 # Leon Kreutzfeld 2012-01-31 22:18
Ale to takhle vp. Pecina delaji i Americane...
0 # Tomáš Pecina 2012-01-31 22:49
O tom nic nevím, vp. Kreutzfeld, jen mi přišlo zábavné, že přestupkové orgány budou posuzovat posunky a pohyby těla, jakož i odhalování intimních částí prostitutky.
0 # gogo 2012-01-31 23:00
On je celkem problém nějakým rozumným způsobem omezit ten nejhorší bordel ve městě. To není jak kouření, kde můžete delikventa načapat s hořícím vajglem.
Což kdybyste poradil...
0 # Tomáš Pecina 2012-02-01 00:10
Vidím, že jsem zapomněl postu přidat štítek Humor. Moje poznámky opravdu nejsou mínění tak vážně, jak vypadají.
0 # gogo 2012-02-01 08:16
Ironie je tam znát, já vím, že jste to nemyslel smrtelně vážně. Na druhé straně mám štěstí, že žiju v obci daleko od hranic a tento xindl tam řešit nemusíme, ovšem kdyby to nastalo, tak fakt nevím.
Když jsem opakovaně projížděl kdysi po staré cestě z Plzně na Rozvadov, kurví háj byl opravdu děsivé místo, naštěstí mimo obec. Jsou ale příhraniční obce plné těchto výdobytků a nedivím se jejich zastupitelům, že v zoufalství sahají k nestandardním řešením.
0 # Leon Kreutzfeld 2012-02-01 00:22
Panove nechme to.
0 # Anonymní 2012-02-01 00:49
Ten kapitalizmus a každý něco chce do kapsičky jako krteček :-) . Pokud úředníci osoby které tam postávají za účelem zisku nechtějí tak at udělají v infikované lokalitě něco účinného .Tak mě napadá třeba vytrhat chodníky a dát tam zákaz vstupu nebo postávání u krajnice . A pokud tam policisté narazí na nějakou babičku tak ji bez pokuty jenom vykáží at se vlní či nevlní. Hlavně už nebudou potřeba další znalcové a policejní taxiky za město . Original Anonymouse Krteček
0 # Tomáš Marný 2012-02-01 08:42
Diskurz posunků a pohybů těla by mohla být docela slušná obživa pro znalce Svobodu, až se sám odpálí v trestních věcech svým nadáváním pravicovým extremistům a jejich advokátům.
0 # Tomáš Marný 2012-02-01 08:44
A když už jsme u trestnho práva - pokud odvážení na druhý konec města nemá věcný důvod a je jen formou nátlaku, velmi bych zvážil otázku zneužití pravomoci VČ, nebo jak se to dnes jmenuje. Zjevně jde jen o skrytou formu nezákonné sankce.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)