Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Sice jsem už opravdu nechtěl psát nic o extremismu, ale o tenhle dokument se prostě musím se svými čtenáři podělit.

Jak patrno, s patřičně namotivovaným soudním znalcem (v daném případě Ivo Svobodou) se policie může pustit i do větších akcí. Nám známá hubitelka vlkodlaků, sokolovská soudkyně Dana Kordíková (Dana the Werewolf Slayer), ovšem měla v tomto případně aspoň tolik rozumu, že nevydala trestní příkaz a nařídila hlavní líčení, jež se koná dne 23. 1. 2012 od 9.45 hod. v jednací síni č. 15. Dlouho jsem ve Falknově nad Ohří nebyl, takže není vyloučeno, že si tam výlet udělám: tuhle státní zástupkyni prostě musím vidět na vlastní oči, jinak v její existenci neuvěřím!

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-12-04 21:02
a já si myslel, že na logu gnls dva tancujou a jeden zakopl:-)kdoví, jestli se někdy dočkáme stíhání antifašistů za loga good night white pride, když se sami přiznali, že předlohou jejich loga je tato fotka zobrazující rasový útok černocha na bělocha: 30.media.tumblr.com/.../ a navíc je jejich logo mířeno vůči skupině obyvatel bílé barvy pleti nebo jiných politických názorů:-) nebyl to špatný nápad, udělat to stejné co oni, alespoň jde vidět, že nejde o loga, ale o konkrétní lidi s konkrétními politickými názory. na závěr dodám, že stíhat za jakákoli loga je ohavnost
0 # Anonymní 2011-12-05 11:17
Paní soudkyně tím chtěla říct pouze to, že bolševismus je v pořádku a jakákoli známka odporu proti němu znamená odpor proti kořenům, na kterých je vystavěna současná nefunkční mrzácká podoba demokracie.
Pokud dostane tmavý občan nápad kopat do občana světlého (případně užije i pomocné sečné a řezné předměty), tak je to v pořádku, protože v nejhorším případě bude odsouzen za ublížení na zdraví. V opačném směru to tak nefunguje, ale nic naplat, tenhle systém slouží jen určitým lidem a v rámci zachování JEJICH prestiže je nutno šlapat po právech a svobodách druhých.
Legrace začne, až se strany vymění :-)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)