Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

S další prokorupční iniciativou přišel Občanskou demokratickou stranou a jejím expertem-hydrologem Igorem Němcem ovládaný Úřad pro ochranu osobních údajů, který zakázal Karlovým Varům zveřejňovat videozáznamy se zasedání městského zastupitelstva. Podnět k tomu dal, jak jinak, šéf místní organisace této strany.

Má smysl takovou zprávu vůbec komentovat? Domnívám se, že nikoli: od afrických zemí se Česká republika liší už jen tím, že čeští politici dosud nenašli zálibu v pestrobarevných uniformách se širokými šerpami, ve všem ostatním jsme Afriku dohnali a možná i předehnali.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-07-28 16:07
Konečně glosa o ODS, která mne pobavila... :)))
Děkuji

M.H.
0 # Guy Peters 2011-07-28 23:26
Nic proti, ale ODS s tím nijak nesouvisí.
0 # Anonymní 2011-07-29 00:38
Kde je nějaká levárna , podvod , krádež , tam jsou MODROBOLŠEVICI z ODS."MY MÁME CELOU JUSTICI" , že ano PODVODNÍKU , LHÁŘI POSPÍŠILE A DONE KINDLE!Ve skutečně právním a demokratickém státě , by byli tito zločinci dávno odsouzeni k mnohaletému žaláři , ale v ABSURDISTÁNU - BORDELISTÁNU MAJÍ NADÁLE CELOU JUSTICI , ZASTUPUJÍ ZLOČINNÝ STÁT ČR VE ZMANIPULOVANÝCH , POCHYBNÝCH ARBITRÁŽÍCH , VYSMÍVAJÍ SE SLUŠNÝM , POCTIVÝM OBČANUM , KTEŘÍ JEJICH ZLODĚJNY PLATÍ , A DÁLE JE OKRÁDAJÍ!!!
ODS JE POLITICKÁ STRANA POSTAVENÁ NA ZLOČINNÝCH ZÁKLADECH I ÚMYSLECH - STEJNĚ JAKO KSČ - MĚLA BY BÝT ROZPUŠTĚNA , ZLODĚJUM ODEBRÁN NAKRADENÝ MAJETEK A ZAVŘÍT JE AŽ ZČERNAJÍ , VČETNĚ TUNELTÁTY!!!
Josef Langhammer
0 # Anonymní 2011-07-30 03:05
Řekne - li se korupce, ozve se ironický hlas hlavy státu, která se zeptá :" a může mě někdo vysvětlit, jak se ta korupce počítá"? četla jsem to někde v souvislosti s korupcí na plzeňské právnické fakultě, panu Klausovi zřejmě "prodej a nákup" titulů připadal velice zábavný..
Dubanová
0 # Jan Potměšil 2011-07-30 15:31
Myslím, že magistrát by měl založit regionální "TV KV" nebo jinak využít zpravodajskou licenci, a pak by mohl mít záznamy ze zastupitelstva v archivu klidně dál. Problém je ve fundamentalismu a vůbec existenci ÚOOÚ. Je vůbec deviací, pokud je na jeden zákon samostatný úřad.
0 # Guy Peters 2011-07-30 22:18
Další příklady deviací: ČÚZaK, ČBÚ, SSHR, SÚJB, NBÚ, ČTÚ, GAČR, TAČR, ČSÚ, RRTV, NKÚ, ombudsman. Není těch deviací nějak moc, pane Potměšile?
0 # Jan Potměšil 2011-08-01 13:50
ÚOOÚ je pro mě stále jen uměle vytvořený úřad, jehož agendu by mohlo stejně tak dělat třeba MV. Aspoň by jeho stanoviska musela být vyváženější a více beroucí ohled na jiné názory a realitu kolem. To, že se vymýšlejí trafiky jinde, není omluvou pro existenci ÚOOÚ.
0 # Guy Peters 2011-08-02 11:19
Jenže MV příliš absolutisuje prevenci kriminality, a to i na úkor soukromí. Navíc není z podstaty věci nezávislé, což je evropský požadavek na ÚOOÚ.
0 # Jan Potměšil 2011-08-04 14:30
Ad GP: Otázka nezávislosti je významná, to mě nenapadlo. MV takovou míru nezávislosti nemá. Na druhé straně vzniká riziko nezávislosti "utržené z řetězu" - na MV zejména o mezioborových otázkách musíte konzultovat jiné odbory a riziko excesu je tak menší. A myslím, že VOP by se na zákaz záznamů ze zastupitelstva asi také díval rozpačitě.
0 # Anonymní 2011-08-05 09:33
Dovolím si položit otázku panu ministrovi spravedlnosti, Vážený pane ministře, ještě nežli jste se ministrem stal, hovořil jste a to velice zaujatě, o tom, že nenecháte ostudnou "kauzu" plzeňské právnické fakulty tzv. "zamést pod koberec", a kde se nachází ona kauza nyní? Jak to dopadlo s těmi kteří si "zakoupili" po několika měsíčním "studiu" titul - a co ti kteří jim ten titul "prodali"?, děkuji za odpověď.
Dubanová
0 # Anonymní 2017-02-23 14:48
Česko není vyspělá země, hlásí americká banka
ekonomika.idnes.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)