Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

V pravidelném okénku do světa bulvárních themat se budeme věnovat zprávě, kterou včera přinesla téměř všechna bulvární media: 1, 2, 3, 4.

Záležitost není zcela přehledná a kvalita zpracování zprávy bulvárními novináři jí na srozumitelnosti rozhodně nepřidala, ale srovnávací analysou několika zdrojů lze dospět k závěru, že Kubišová měla v rozhlasovém interview říct, že se o Vondráčkové raději nebude vyjadřovat, aby nebyla opět žalována o dva miliony korun. Za to se má nyní, na základě rozsudku Vrchního soudu v Praze, do dvou týdnů v rozhlase omluvit.

Tomu nerozumím: reparovat by se měly být pouze takové zásahy, které se v osobnostní sfeře žalobce skutečně reálně odrazily (zásada de minimis non curat praetor), a nadto není zřejmé, nakolik bylo vyslovené tvrzení míněno jako odkaz na skutečně podanou žalobu a nakolik pouhou obrazně vyjádřenou obavou z kverulační psychosou evidentně stižené stárnoucí zpěvačky.

Čemu naopak dobře rozumím, je snaha neslavně proslulého Vrchního soudu v Praze pomoci komunistovi proti disidentovi; to samé číslo tento soud předvedl již nesčíselněkrát, stačí vzpomenou na slavný spor mezi Vondráčkovou a Rejžkem.

Komentáře   

0 # Miroslav Mareš 2011-07-02 12:08
Vondráčková má v poslední době samé excesy a docela se mi znechutila. Fanoušky vyměnila za chození po soudech, žaloby kolem sebe metá jako blesky a s každým dalším rozsudkem její společenská obliba klesá a klesá.

Toto je typický příklad jejího malicherného sporu o nic. Možná by naše soudnictví ovlažilo zrušení vrchních soudů.
0 # Anonymní 2011-07-02 13:57
Pouštění hudby v rádiu je obrovský kšeft, a jak mi říkala jedna redaktorka, je nebezpečné se o to zajímat. Více zde:

cs.wikiquote.org/wiki/Rádio
0 # Anonymní 2011-07-02 14:07
0 # Anonymní 2011-07-02 15:47
Vondráčková je bezcharakterní běhna.
0 # Anonymní 2011-07-02 18:27
Vrchní soud v Praze zasviněný komunisty , estébáky a politickými všehoschopnými prostituty a prostitutkami všeho druhu , jenom potvrdil svoji strukturu a pověst.Bohužel si nemyslím , že je to vrchol "naší" postkomunistické justiční mafie ČR.
Záleží jenom na nás , jak dlouho se ještě necháme těmito morálními zrůdami ze státní správy , zákonodárných orgánů , policie a justice ČR terorizovat a okrádat.
Myslím si , že většina slušných lidí , by se měla inspirovat Islandem , kde lid názorně ukázal , jak lze kultivovaně změnit vládu ,Ústavu a dohnat lháře , podvodníky a zloděje k odpovědnosti a spravedlivým trestům!!!
Josef Langhammer

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)