Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Ti z čtenářů, kteří se již vzpamatovali z víkendové četby, mohou se začíst do dalšího výplodu chorého mozku, tentokrát pražského soudce Pavla Riedlbaucha, dvojnásobného osla-laureáta a jednoho z těch, kteří v soutěži o tuto prestižní cenu dosáhli trvalé amnestie.

Ve svém výtvoru soudce Obvodního soudu pro Prahu 2 nepřiznává náhradu za průtahy v řízení, jež trvalo 4 roky a 2 měsíce, a vysvětluje, že taková délka je nepřiměřená jen trochu a dostatečnou satisfakcí je, je-li toto pochybení konstatováno.

Jen s největšími obtížemi se mi podařilo proti rozsudku sepsat odvolání, aniž bych se musel uchýlit k výrazům, které gentleman nepoužívá, a poslat tohoto justičního výkvěta do míst, která jsou pro jedince jeho kvalit příhodná.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-06-20 21:52
"Pokud se jedná o význam řízení pro žalobce, tento nebyl nijak zásadní, dané řízení
nepatří mezi řízení, jimž Soud přikládá zvýšený význam a s tím spojenou nutnost zvláštní
nebo dokonce mimořádné péče ze strany orgánů státu, naopak soud hodnotí význam řízení
vzhledem k jeho předmětu nižší než standardní, předmětem řízení bylo jen posouzení nároku
na poskytnutí zadostiučinění v penězích a zveřejnění omluvy."

Takze ochrana dobreho jmena je neco nepodstatneho? Neco, co se vubec nemusi resit, ne?
0 # Anonymní 2011-06-20 23:02
Docela by mne zajímal způsob jakým Tomáši posíláte na příhodná místa tyto výkvěty...
J.V.M.H.
0 # Tomáš Pecina 2011-06-20 23:20
Chystal jsem cosi ve formě dopisu záporožských kozáků sultánovi. Oslovení by znělo "Milý idiote!".
0 # Anonymní 2011-06-21 02:31
Nicméně skutečností zůstává, že absolutní celková doba řízení cca 4 roky a 2 měsíce
s ohledem na to, že ve věci rozhodovaly soudy tří stupňů není nijak výrazně nepřiměřená


ten soudce je totální vymaštěnec...navíc rozsudek je v rozporu se stanoviskem obč. kolegia NS.
0 # Anonymní 2011-06-21 02:35
jediná doba nečinnosti se odehrála před NS, kdy nelze rozumně předpokládat, že NS bude rozhodovat ve lhůtách vyžadovaných jinak od soudů prvního či druhého stupně

ten patří do Bohnic, ten Riedlbauch )mimochodem Žid). Není to náhodou bývalý komanč?
0 # Anonymní 2011-06-21 12:00
Na to, že Riedlbauch rozhodl dne 24.3. Vám písemné vyhotovení rozsudku poslal až po čtvrtroce. Že má na to lhůtu 1 měsíc, s tím si asi hlavu nedělá. Asi ho ten intelektuální průjem stál spoustu úsilí.
0 # Anonymní 2011-06-21 13:10
Můj spor se zaměstnavatelem ONTEX , kde jsem si těžce a nenávratně zničil zdraví , trvá od 3.12. 2007!!!ONTEX mě ve spolupráci s podvodníky ze státní správy resortu MPSV a justice ČR podvedl , okradl , všechny zfalšované dokumenty si i vzájemně odporují!!!
Před více než půl rokem jsem podal dovolání k NS proti antidatovanému a zfalšovanému rozsudku soudružky soudkyně JUDr. Hotařové z KS v Hradci Králové a požádal o bezplatné právní zastoupení , protože se nacházím dlouhodobě v hmotné nouzi a nároky nezpochybnitelně splňuji.Koneckonců bylo mně poskytnuto i ve sporu se zločinnou ČSSZ o PID od 13.2. 2008!Tento spor zdržuje u NSS už více než půl roku soudružka soudkyně JUDr. Nygrínová.Neustále jsem vláčen po republice po komisích , kde mě posuzují samí komunisté a estébáci , vydírají mne , šikanují , dokonce i fyzicky napadají a píší zjevně lživé zdravotní posudky.Byly mně nezákonně odebrány výhody 2. stupně ZTP , přestože musím pravidelně dojíždět do Prahy na infuse , vyšetření a kontroly a mám potvrzeny nutné operace obou dolních končetin , až v roce 2013 skončí léčba nemoci , která mne bezprostředně ohrožuje na životě!!!Byl mně přiznán pouze nejnižší 1.stupeň zdravotního postižení , přestože nezpochybnitelně splňuji podmínky pro 3.stupeň , mám vše lékařsky potvrzeno!!!
Na moje dovolání v soudním sporu se zaměstnavatelem ONTEX NS už více než půl roku nereagoval a předseda OS v Semilech soudruh estébák Strnad se soudcem podvodníkem z Plzně Jandurou(spolužákem advokáta ONTEXU Mgr.Vondroušem i ministra Pospíšila!) , který v rozporu se zákony a Ústavou ČR vedl a protahoval spor u OS v Semilech , mně zamítli bezplatné právní zastoupení a uvalili na mě zjevně nezákonné exekuce ČID na náklady řízení ze sporů , kde jsem využil opravných prostředků a rozsudky tudiž nemohou být pravomocné a vykonatelné!!!Již v průběhu soudních řízení jsem na ně podal několik TO a stížností "kompetentním" ministrům od roku 2008.OČTŘ vše bez dalšího odložily , ministři vnitra a spravedlnosti ani opakovaně neodpověděli a ministři MPSV Nečas a Drábek shodně tvrdili a tvrdí , že je vše v souladu se zákony a Ústavou ČR!!!
Takže dnes nemám peníze na nutné léky , dietní stravu ani bydlení a neustále jsem bombardován dalšími nezákonnými exekucemi!!!Je nezpochybnitelné , že se jedná o zločinným státem ČR organizovaný zločin , s cílem sociální , společenské a fyzické likvidace opovážlivců , kteří se postaví státní a justiční zvůli a zločincům v jejich vedení."My máme celou justici , celá Plzeň je naše"(dlouhodobě)."Pavel se už vrací , je čistej".Je až neuvěřitelné , jak jsou slova slečny Kočí stále aktuální a pravdivá!!!
Josef Langhammer
0 # Anonymní 2011-06-22 15:48
Řekla bych, že je rozdíl mezi čtyřmi roky řízení a čtyřmi roky průtahů :)
ZC
0 # Tomáš Pecina 2011-06-22 16:45
To máte pravdu. Bez průtahů byly ty dva měsíce.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)