Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Nevím, zda se nad takovým usnesením spíš smát nebo brečet: Vrchní soud v Praze rozhodl, že hradecká soudkyně Věra Adámková (svou hloupostí slynoucí daleko přes hranice soudního kraje), bývalá členka KSČ, není ve sporu sudetoněmecké rodiny s českou společností podjatá, protože v KSČ byla jen formálně.

Celkem by mě zajímalo, jestli kdy měla KSČ vůbec jiné než formální členy – tedy v retrospektivě, v době, kdy tato strana byla u moci, byli přirozeně všichni straníci pro věc komunismu authenticky nadšení a zapálení…

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-05-29 23:38
Na KS v Hradci Králové dodnes působí komunisticé a estébácké gangy a rodinné klany,které jsou nasazovány na současné pseudodemokratické politické procesy.Ty si určují komunistické a estébácé,všehoschopné soudní "znalce" z resortu MPSV a justice ČR.
Stejně jako komunističtí zločinci využívali služeb nacistických všehoschopných kolaborantů,tak i současní potomci komunistů a estébáků z vlády a justice ČR,využívají služeb všehoschopných komunistických zločinců k sociální a fyzické likvidaci kritiků současného morálního a právního marasmu.
"Oni mají vnitro,MY celou justici.Proto ta Plzeň,proto ten Pospíšil,proto ten Zeman,Drábek...."Zločinci Nečas,Pospíšil,Drábek vše organizují a kryjí!
Josef Langhammer
0 # J. Janát 2011-05-30 07:20
Mně to rozhodnutí nepříjde špatné. Operuje se tam rovněž s tím, že soudkyně má v příbuzenstvu SN (což jste zamlčel, poněvadž se vám to nehodilo do krámu). Dle mého soudu ovšem to i ono jsou jen obecné skutečnosti, z nichž dle mého soudu ani jedna nezakládá podjatost. Tu by zakládaly konkrétní skutečnosti.
0 # Tomáš Pecina 2011-05-30 08:34
Má-li soudružka soudkyně v příbuzenstvu sudetské Němci, tím spíš lze pochybovat o její nepodjatosti – i když podle mne tento faktor zvlášť významný není, možná se od svého "ethnicky nevhodného" příbuzenstva distancovala, jako to udělalo mnoho jiných v té době.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)