Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

O tom, jak nebezpečná věc je ozubené kolo, se mohli přesvědčit další tři extremisté, jimž Okresní soud v Mostě uložil trestním příkazem trest obecně prospěšných prací za to, že na veřejnosti drželi vlajku rozpuštěné Dělnické strany, přičemž ve skutečnosti, nevědouce, čeho činí, propagovali nacistické odbory Deutsche Arbeitsfront, hnutí Hammerskinheads a Národní odpor; na posledně uváděném je nejzajímavější, že užívá symbol kola neozubeného, a je tedy otázkou, zda přítomnost zubů na kole v emblemu DS hodnotit jako přitěžující nebo polehčující okolnost.

Ve zkratce, české soudy se opět jednou vyznamenaly.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-05-19 10:11
budou se odvolávat nebo ze sebe udělají blbečky a trest přijmou?
0 # Tomáš Pecina 2011-05-19 10:14
Byl podán odpor.
0 # Anonymní 2011-05-19 10:36
To je ten stejný soudce, co kvalifikoval zasunutí penisu gynekologa do nic netušící pacientky ležící na koze jako trestný čin poškození cizích práv (Kdo jinému způsobí vážnou újmu na právech tím, že uvede někoho v omyl, nebo využije něčího omylu...).
Soudkyně odvolacího soudu mu pak vysvětlila, že šlo ve skutečnosti o znásilnění a žádný omyl - pacientka věděla, že je na vyšetření u svého lékaře a oprávněně očekávala, že proběhne pouze standardní vyšetření, nebyla tedy v žádném omylu. Soudkyně nesmyslnost "omylu" ilustrovala na příkladě, že to by i přepadený člověk na ulici musel být podle stejné logiky v omylu, pokud by se bez obav procházel a očekával, že ho nikdo nepřepadne ;)
0 # Anonymní 2011-05-19 11:55
Podobné soudce lze napravit pouze výkonem trestu v minimální délce 5 let. Doporučuji zvýšenou ostrahu, toto je společensky nebezpečný čin.
0 # Anonymní 2011-05-19 12:12
Zatím není trestné podávat "odpor" proti trestnímu příkazu, ale kola ozubené justice se točí dál a možná bude vše už brzy jinak.

Daňový poplatní se může jen rozčilovat, kolik ho tahle hra stojí.

Robert Cholenský
0 # Tomáš Pecina 2011-05-19 12:20
Mohu potvrdit, že podaný odpor nebyl národní. To by obžalovaným jistě přitížilo.
0 # Anonymní 2011-05-19 12:54
mají to dělat jako Šinágl - z jedné strany srp a kladivo, z druhé hákový kříž - to si je potom soudce nedovolí odsoudit, protože by je zákonitě musel postihnout za oba symboly, což si přeci nedovolí...a těžko by pak v rozsudku vysvětloval, proč je odsuzuje za propagaci nacismu a komunismu ne :-)
0 # Tomáš Pecina 2011-05-19 18:45
To je velmi případná poznámka: srp a kladivo je v této společnosti dokonalým "imunisačním" prostředkem zajišťujícím svobodu projevu pro libovolnou symboliku.
0 # Anonymní 2011-05-20 19:39
K té symbolice NO jenom dodám, že pokud postupoval znalec dle příručky Mareše tak tam je opravdu znak NO vlajka v ozubeným kole viz. obrázek ( widerstandstreetart.files.wordpress.com/.../... ). Z toho důvodu si myslím, že je užívání znaku vlajky v obyčejném kole nezávadný(i když bolšani by si jistě vymysleli něco o zástupným symbolu) a taky sem ještě nikdy neviděl, že by za nošení toho symbolu někoho v praxi brali, dokonce je volně k mání v obou variantách ke koupi v obchodech a na akcích to lidi běžně nosí. Vůbec stíhat někoho za symboliku NO je nesmysl, žádná oficiální totiž neexistuje. Ani vlajka v jakýmkoli kole, ani štít S-W-R nikde nikým nebyly(a ze své podstaty ani nemohly být) nikým ustanoveny, krom "znalců" - tzn. symboliku si u nás nevytváří žádný hnutí, ale přímo systém. A taky je zajímavý, že aktivisté NO užívají v propagačních materiálech i logo NSA nebo GNLS, které v pozměněné podobě užívá i AFA a to nikomu nevadí(zatím).Ostatně jednou jsem viděl i to, že AFA použila vlajku se špičkou, která se objevuje v kolech na údajných materiálech NO na stránkách antifa.cz jako svoje logo netuše, že si tím vlastně ohromně serou do huby:-)))proč radši neřeknu, neboť si to tu čte kdejaká pakáž a nebudu jim dávat zbytečné důvody k další perzekuci za symboliku...
0 # Vodník 2011-05-22 22:03
Při nedávné návštěvě jsem zjistil, že pražský orloj skrývá ve svém nitru mnoho závadné symboliky. Radní Prahy 1 by měli jít do sebe! Nebo si přejí nový holokaust?
0 # Heinz Guderian 2011-05-23 08:45
Ad Vodník: co přesně a kde? Já vím je o té svastice (ve skutečnosti jde o ornament, a ne o symbol) na malých dvířkách venku pod orlojem.
0 # Heinz Guderian 2011-05-23 12:26
Ad Vodník: sorry, to je tím multitaskingem ... to narážíte na ozubená kola, že? Já si už myslel, že jsou tam zajímavější značky.
BTW, už delší doby se chci jít podívat na Slovanskou epopej - kdesi jsem nalezl zmínku, že se tam taky na jednom plátně dá najít svastika, rád bych zjistil, zda to je fáma či nikoli.
0 # Vodník 2011-05-23 12:28
Myslel jsem ta ozubená kola, kterými se stroj jen hemží. O té svastice ani nevím, ale jestli jste uvědomělý občan, tak to půjdete okamžitě nahlásit a požádáte, aby tam radní dali nějakou vysvětlující cedulku jako u toho kříže na Karlově mostě. To víte, jezdí k nám mnoho turistů i z Israele a ti jsou na takové neomalenosti pochopitelně velmi citliví.
0 # Anonymní 2011-05-25 07:46
Oslava Hitlerových narozenin se justici na štěstí nezdařila
k213.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)