Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Dnes by se mělo, zcela stranou zájmu mainstreamových medií, rozhodovat o dalším setrvání Jiřího Fialy, předsedy sdružení K213, ve vazbě.

Fialův případ pokládám za krajně znepokojivý, a to ze dvou důvodů.

Jednak je tu samotný skutek, kvůli němuž, odpovídají-li skutečnosti informace na stránkách spolku, má J. Fiala stanout před soudem a pro který je již šest neděl držen v bezpečnostním oddělení pankrácké věznice. To není trestný čin, pro který by bylo na místě vést stíhání vazebně, zejména když není vůbec jisté, že se nějaký trestný čin stal, už s ohledem na možné překročení zákonných pravomocí ze strany justiční stráže.

A za druhé je tady Fialova trestní minulost, která rozhodně není trestní minulostí nebezpečného recidivisty, u něhož se dá očekávat uložení nepodmíněného trestu, na který je vazba logickým závdavkem. Už s ohledem na to, jak dopadlo jeho předchozí trestní stíhání, týkající se blokády jednací síně Městského soudu v Praze.

Neřeknu nic zvlášť objevného, když prohlásím, že justice musí být nestranná, jakýkoli Sonderbehandlung podkopává základy důvěry veřejnosti ve spravedlnost. A tyto základy jsou, mimo jiné v důsledku neochoty justičního establishmentu zabývat se kritikou, která je vůči ní z různých stran – a naprosto právem – vznášena, více než vratké.

Fialův případ mám za důležitý, protože jak je dnes zacházeno s ním, může být zítra zacházeno se mnou, a pozítří s vámi. Pravda, pro místní media je pohodlnější napsat něco humanisticky vzletného o politických vězních na Kubě a udělat přitom bezplatné P.R. pár politikům, kteří se oblečou do pruhovaného a dají se na pár hodin zavřít do klece.

Jiří Fiala by měl být z vazby propuštěn; není demokratickou země, kde je justici dovoleno reagovat na kritiku uvězněním kritika.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-04-07 13:07
Také není náhodné,že stejně jako v mých soudních sporech,jsou na pana Ing.Fialu nasazováni samí justiční komunisté a estébáci,bezpáteřní,všehoschopní morální mrzáci.Není nejmenších pochyb,že jde o politický proces a pokračování akce PREVENCE,z cílem zastrašit všechny oponenty současného morálního a právního marasmu.
Josef Langhammer
0 # Anonymní 2011-04-08 09:20
Při rozvodových procesech porušuje justice práva 90% otcú. Pronasleduje, ohrožuje, týrá a vézní všechny otce, kteří chtéjí zachránit děti před duševním, morálním a sexuálním mrzačením v násilné izolaci od otce. Vedoucího představitele K213, pana ing. J.Fialu rozvodová mašinérie exemplárně zesměšňuje, pronásleduje a vězní, aby tím zastrašila milióny méně odvážných otcú, kteří by se mohli rozzuřit a přidat k němu.

Jako předseda rodinné organizace Únia mužov Slovenska - Hnutie pre rodiny jsem neustále sledován. S mnohých příslušníkú ŠTB, KGB ( dnes v službách CIA a Mosadu) se mi pomocí drog i bez ní podařilo vytáhnout cenné informace, že pronásledování, okrádání a beztresné vraždění otcú je řízené Mezinárodními organizovanými zločinci! Ing. L. Balvín, předseda Rady a VV
0 # J. Janát 2011-04-08 09:26
Budou-li představitelé otců psát podobné nesmysly svědčící o jejich stihomamu nebo jiné psychické vyšinutosti, asi si veřejné mínění nezískají. Tím ale nepopírám hlavní vyznění článku, že tito psychicky nemocní lidé by neměli být bráni do vazby.
0 # Degeneracia 2011-04-08 11:22
Když napíšete pravdu, tak vás zdegenerovaní lidé typu J.Janát veřejně pomluví. Názorná ukážka vítězství lidí s nízkym IQ a nevzdělancú nad lidmi s vysokým IQ a vzdeláním. Ale to bylo vždy hlavní a nejčastější příčinou zániku národú a civilizací.
0 # Anonymní 2011-04-08 13:00
Mám IQ 140 (podle testu Mensy) a souhlasím s panem Janátem. Stihomam nebo jiná psychická vyšinutost je podle mého názoru důsledkem dlouholetých opatrovnických sporů ve spojení s frustrací nad tím, jak tento systém (opatrovnické mafie) funguje. Troll
0 # Anonymní 2011-04-08 13:06
Odpověď J.Janátovi:Teroru (post)komunistické justice jsou vystaveni nejen otcové po rozvodu a jejich děti,ale každý,kdo se zločincům ze státní správy a justice ČR postaví.Na tyto politické procesy jsou nominováni výhradně komunisté, estébáci a jejich potomci z jimi řízených a spravovaných pochybných "fakult",které si na nich do státní správy a justice ČR "vychovávají" a připravují.Není jistě náhodné,že právě z těchto pochybných "fakult",je jich na vedoucích pozicích ve státní správě a justici ČR spolu s komunisty a estébaky drtivá většina.
To,že tato země je ovládána a spravována zločinci a funguje dlouhodobě na principu organizovaného zločinu a mafií,kterými je i financována,potvrdila včera v pořadu Čt24 Hyde Park i profesorka Vladimíra Dvořáková.
Stejně jako za "minulého" režimu jsou lidé,kteří mají vrozenou slušnost,smysl pro spravedlnost a nebojí se otevřeně vyjádřit svůj názor,tímto zločinným státem sociálně,ekonomicky likvidováni,šikanováni,ponižováni,dehonestováni a označováni jako psychicky narušení.Proto je i v resortu MPSV na vedoucích postech tolik komunistů a estébáků,stejně jako v justici i na pozicích všehoschopných exekutorů a "znalců",kdykoli připravených každému zločinnému režimu sloužit.
Tito zločinci jsou opravdu všehoschopní,stejně jako jejich nadřízení Drábek a Pospíšil.Lžou,podvádějí,kradou,falšují protokoly ze správních i soudních jednání,antidatují a falšují i celé rozsudky.Když se obrátíte se stížnostmi na zločince Pecinu,Johna,Nečase,Drábka,Kovářovou,Pospíšila,ale i Klause,protože si soudy,Policie ČR i státní zastupitelství všech stupňů z vás dělají dobrý den a porušují zákony a Ústavu ČR jak chtějí,tak vám odpovědí,že je vše v pořádku,nebo raději v rozporu se zákonem na stížnosti vůbec nereagují.Jedinou odpovědí vám jsou zesílený teror a evidentně nezákonné exekuce ze soudních sporů,kde jste využili opravných prostředků a tudiž rozsudky nemohou být pravomocné a vykonatelné,toto jsou praktiky OS v Semilech(předseda soudruh estébák Strnad a plzeňský spolužák Pospíšila soudce podvodník Pavel Jandura)a KS v Hradci Králové(potvrzující rozsudek zfalšovala a antidatovala soudružka soudkyně Věnceslava Hotařová).
V tomto zločinci dlouhodobě spravovaném státě již dávno nastaly podmínky pro využití čl.23 Ústavy a toho také využiju,když se nelze dovolat spravedlnosti legální právní cestou.A vím,že nejsem zdaleka jediný,kdo je takto terorizován.Jenom jsem zvědav,kdy si odpovědní lidé uvědomí,že se do podobné situace může dostat každý slušný člověk a přestanou sebou nechat manipulovat zločincům loajálními médii.Jak řekla paní profesorka Dvořáková,právní a demokratický stát není v ohrožení,ale už dávno nefunguje a je jen na občanech této země,co si všechno ještě nechají líbit.O včerejší masové demonstraci v Brně proti vládním zlodějským,asociálním reformám,nebyla ve večerních zprávách Čt1 ani zmínka,to je více než výmluvné.
Josef Langhammer
0 # Anonymní 2011-04-09 11:49
Poslal jsem Jiřímu Fialovi do věznice návod na mentální obranu před justičními zrůdami. Mám důvod se domnívat, že tento dopis mu zrůdy zabavili.
No to víte, kripl musí mít vždy navrch!

Josef Pepa Nos
0 # Moravan 2011-04-10 01:55
Zatčení p Ing.Jiřího Fialy 16.2., necelý týden před jeho vystoupením na semináři k NZ o rodině v PS PČR je skandální, vzhledem k neustále proklamované demokratičnosti justice a platné Ústavě. Nezainteresovaní, byť s deklarovaným IQ, by se zde vůbec neměli vyjádřovat. Byly porušeny nejen demokratické, ale především mravní zásady. Přes 300 tisíc návštěv na k213.cz během měsíce, je jasným signálem veřejného mínění na temto kardinální přešlap stávající justice ve Vršovicích, známých i svojí politickou mafií, jak ukázaly také volby do zastupitelstva HMP. Je s podivem, že jindy aktivní Amnesty International i investigativní novináři typu p. J. Kmenty a další ochránci LP - mlčí.
0 # Anonymní 2011-04-10 14:41
Přes 300 tisíc návštěv na k213.cz během měsíce.....

je pouze signálem o návštěvnosti stránek. Vyvozovat z návštěvnosti něčích stránek mínění veřejnosti na stávající justici ve Vršovicích je vážně úsměvné.
0 # Anonymní 2011-04-10 20:01
I přes státní a justiční teror,radikální nárůst návštěvnosti stránek nejen k213,ale všech necenzurovaných,které objektivně informují o zločinném státu a jeho policejně justiční mafii,vypovídají o masové nespokojenosti odpovědných,rozumných a slušných lidí.Stejně jako petice a četné masové demonstrace,o kterých zločincům loajální média záměrně neinformují.
Josef Langhammer

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)