Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

U teplického soudu mají, zdá se, veselo. Spory se prý odehrávají hlavně mezi předsedou soudu Romanem Dobešem a bývalým místopředsedou Pavlem Krasem. Vyjímáme:

Několikrát jsem ho upozornil na nevhodné oblečení. Vyzval jsem ho, aby si uklidil nepořádek a zbytky jídla na stole v kanceláři. Nevhodná jsou podle mě rovněž schémata splachovacích zařízení na stěnách jeho kanceláře, popsal Dobeš.

Kras kvůli tomu posílal na Dobeše stížnosti na krajský soud a stěžoval si na jeho autoritativní řízení soudu.

Předseda soudu bez mého vědomí chodil do mé kanceláře fotit právě použité talíře. Písemně mi nařídil sejmout ze zdí mnou malované obrazy kopírující schémata vodních zařízení, jinak visících v každém vagoně Českých drah. To jsem odmítl, předložil svou verzi Kras.

Diví se také, že předsedovi vadí, když chodí v práci v pruhovaném tričku. Předseda soudu se ani netají tím, že si na mne vede soukromou složku jakýchsi domněle kompromitujících materiálů zřejmě zachycujících zejména mé působení na hudební scéně. Název naší kapely Spolčení hlupců jsme vskutku nemohli vybrat lépe, zareagoval Kras.

Jsem téhož názoru.

Komentáře   

0 # ŘÁD OZUBENÉHO KOLA 2011-04-23 10:47
Jsme téhož názoru...
viz skupina na faceboooku:
Předseda soudu Roman Dobeš je neonacista a rasista, ano, rasista !!!
Ano, to je ten pan "soudce", co by nejradši zabavil všem Slovákům pasy a udělil jim tresty za propagaci neonacistického státního znaku Slovenska.
0 # Anonymní 2011-04-23 12:31
Hledal jsem, zda je Roman Dobeš v seznamu bolševických soudců. Není. Zřejmě ten seznam nebude úplný, protože jeho chování je bolševické.
0 # Anonymní 2011-04-23 15:22
Coze??? Zato ze jako nadrizeny pozaduje dodrzovani urcitych pravidel, je hned bolsevik?

jg
0 # Anonymní 2011-04-23 17:58
vede soukromou složku jakýchsi domněle kompromitujících materiálů
0 # Anonymní 2011-04-24 09:26
Nejhorší jsou ti bolševici srdcem...
Ty potvory vám vlezou všude...
A strašně rychle se množí...
0 # Anonymní 2011-04-26 08:38
Můj názor je, že toto není žádné bolševické chování, podívejte se radši, zda v seznamu není spíš ten Kras.
0 # Anonymní 2011-04-27 17:35
misto kecani blbosti jedte do teplic a zeptejte se radoveho soudce jaka je atmosfera na tamnim soudu oproti predchozimu vedeni ... zjistite ze Dobes tam zavedl zcela zbytecne vyjimecne tvrdej rezim a to jen kvuli tomu, ze je karierista a chce se zalibit Kohoutkovi (predseda KS), kterej nad nim drzi ochrannou ruku a dovoli mu vsechno "co prinese vysledky". Stejna vec je i v Chomutove.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)