Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Známá nebezpečná extremistka Lucie Šlégrová půjde před soud nejen za to, že měla držet vlajku s logem Dělnické strany, ale i za verbální projevy extremismu, spočívající v tom, že měla na veřejnosti říci: Ukažme jim, že my národní socialisté nejsme žádné ovce, co se budou jen přizpůsobovat… a …tudíž musíme i nadále pokračovat jedinou správnou cestou, cestou národního socialismu.

Státní zástupkyně OSZ v Mostě nyní stížnost obviněné proti usnesení o zahájení trestního stíhání zamítla, a to s odůvodněním tak zevrubným, kvalitním a veskrze přesvědčivým, že by se od ní mohl i Urválek učit! Orgány činné v trestním řízení tu zjevně postoupily do dalšího levelu: nejenže se s námitkami obhajoby nijak nepořádaly, ale ani je nerekapitulovaly.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-04-08 16:34
Toto je typický případ (nepřezkoumatelnost), kdy ÚS výjimečně ruší i usnesení, kterým byla zamítnuta stížnost proti usnesení o zahájení trestního stíhání.
0 # Anonymní 2011-04-08 18:58
Mostecké zastupitelství je opravdu vysoce odborně erudované. Myslím, že je to nejhorší zastupitelství v ČR.
0 # Anonymní 2011-04-08 19:02
Mladá prokouška Lenka Fidlerová by si měla nastudovat něco ze středoškolského dějepisu. Aby pochopila, že český národní socialismus nebyl totožný s německým A.Hitlera

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)