Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Naznačují to Parlamentní listy, já jsem spíš skeptický: český policista je ze všeho nejvíc líný, a aby sua sponte obvolával zaměstnavatele extremistů a doporučoval jim, jak s politicky nevhodnými uchazeči o zaměstnání naložit, se mi zdá nepravděpodobné na samé hranici nemožnosti. Pokud je to přesto pravda, návrat totalitní diktatury by definitivě přestal být nebezpečím – diktatura by byla zpátky.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-03-09 20:37
Mám členy, kteří tuto zkušenost s návratem totalitní diktatury mají.

M.H.
0 # Tomáš Pecina 2011-03-09 23:22
Stát se to mně, okamžitě bych žaloval na náhradu škody a nemajetkové újmy.
0 # Anonymní 2011-03-10 06:39
No, já bych nebyl tak striktní s tím názzorem, že český policista je líný. Ono zde záleží na vedení a řízení a po celou dobu od sametového převratu ve vedení zejména na lokální úrovni byly komunistické kádry, které teprve v nedávné době začaly odcházet s výsluhami do důchodu. V důsledku takového systému a vedení také mnoho mladých policistů a policistek s těmi nejlepšími úmysly a ideály pomáhat a chránit druhé odešli. Vzpomeňte např., co se stalo té policistce Lhotákové - prototyp takového případu.
0 # Anonymní 2011-03-10 07:56
Podceňujete skutečnost, že pro řadu příslušníků na protiextrému to není práce, ale boj proti politickému nepříteli a v některých případech i otázka vyřizování osobních účtů.

Žalovat chcete koho, když nemáte žádné důkazy a policie i zaměstnavatel pochopitelně všechno popřou?
0 # Tomáš Pecina 2011-03-10 09:19
Anonyma upozorňuji, že mi právě došla trpělivost a i další jeho nevěcné příspěvky obsahující pouze osobní útoky budu mazat.

Principem tohoto blogu je slušnost a tolerance, a komu tyto zásady nic neříkají, nemá tu co dělat.
0 # Tomáš Pecina 2011-03-10 09:25
Žalovat chcete koho, když nemáte žádné důkazy a policie i zaměstnavatel pochopitelně všechno popřou?

Důkazní břemeno je na mně, jistě, ale neviděl bych to zase tak beznadějně: pokud tu bude výpověď pracovníka zaměstnavatele a záznam o hovoru, je na policii, aby předložila úřední záznam, proč volala a o čem se hovořilo.
0 # Anonymní 2011-03-11 17:22
pokud tu bude výpověď pracovníka zaměstnavatele

Nejspíš nebude, kdo by riskoval, že bude také obětěžovánpolitickými fízly, a navíc jednal proti interním pravidlům společnosti, která jej zaměstnává.

AHL
0 # I.Novák 2011-03-18 17:31
Jestli se totalita vrací není otázka. Podle mého hodnocení se naopak od r. 1989 nejméně ztrojnásobila.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)