Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

V článku Pach účelovosti a arogance se k podivuhodné rekvalifikaci neonacistů na pedofily vyjádřil v Lidových novinách ředitel ÚOOZ Robert Šlachta.

Nechme stranou tklivé pojednání, jak málo nebezpečné jsou zbraně v rukou profesionálů (zvláště na tehdy dvouletou dceru mého klienta udělal takový profesionální zásah určitě dojem, který si bude pamatovat celý život). Jedno ovšem bez komentáře ponechat nemohu, a to tvrzení, že zmíněný CD disk, jehož obsahem jsou dva videozáznamy s homosexuálně pedofilní tematikou, patří mezi věci zajištěné a řádně zadokumentované při domovní prohlídce. Je zapsán v protokolu o této prohlídce, který byl podepsán obviněným i další nezúčastněnou osobou..

Způsob zadokumentování disku s označením 11/8 je totiž evidentní přímo z protokolu o domovní prohlídce:

Je jasné, že z tak pečlivě provedeného záznamu o úkonu trestního řízení se pedofil jen tak nevykroutí, zvlášť uvážíme-li, že CD-R firmy Verbatim jsou označena individuálními výrobními čísly, která v protokolu chybějí jistě jen vinou nedopatření, ke kterému dochází nejvýš jednou za deset let!

Aktualisováno.
Usnesení o zahájení trestního stíhání bylo Obvodním státním zastupitelstvím pro Prahu 8 zrušeno a věc byla vrácena k dalšímu šetření policii. Uvidíme, zda ta bude svou theorii o neposkvrněném procesním původu inkriminovaného CD-R dál držet.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-03-10 12:28
Ještě že mou základní ochranou je používat jap. Windows a JP Office.... :)))
O dalších kryptoopatřeních, které používám nechám rád polemizovat na tomto webu...
Třeba se přiučím...

M.H.
0 # Jakub Moc 2011-03-10 12:44
Klid, v rámci boje proti terorismu a pedofilii bude šifrování již brzy nelegální. A za nevyzrazení hesla dostanete pár let natvrdo, jako u soudruhů v Británii. Je totiž třeba poslat silný vzkaz těm, co chtějí maskovat svou internetovou kriminalitu , jak pravil britský soudruh policista. Takže trpíte-li chabou pamětí jako většina uživatelů neustále zapomínajících hesla, tak na šifrování radši rovnou zapomeňte. ;-)
0 # Anonymní 2011-03-10 16:21
Děkuji,
pro potřeby presumce neviny jsem právě svoje heslo vyryl zespodu klávesnice, jen se modlím, abych s ní nebyl udeřen při ... to už bych byl...
0 # Anonymní 2011-03-10 22:39
Šlachta je taky pěkný demagog, z toho jeho článku se snaží naznačit, že ten obviněný se při domovní prohlídce snad podepsal pod to, že u něj ten disk s pedofilní tématikou našli...řečnickou otázku ohledně nebezpečnosti zbraní, si taky mohl odpustit, ale je jasné, že grázlovské/estébácké chování svých pacholků bude hájit za každou cenu.
0 # Anonymní 2011-03-13 18:49
Někdo z obviněných je Váš klient? V jakém směru?
0 # Tomáš Pecina 2011-03-13 20:07
Jak, v jakém směru?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)