Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Mezi téměř stovkou soudů, které jsem po listopadovém úspěchu u Ústavního soudu požádal o informace o minulosti jejich soudců, nebyl ten přerovský ničím výjimečným. Komunikace s ním, pravda, připomínala spíš než co jiného lidové rčení leze to z něj jako z chlupaté deky, ale takových soudů bylo mnoho: na žádost o informace mi soud nejprve odpověděl, že požadované informace nemá. Následovala stížnost a po ní váhavé přiznání, s výhradou, že soudkyně Táňa Šimečková právě dlí v daleké Olomouci a nelze proto nikterak zjistit, zda členkou Strany byla či nebyla. Poslal jsem proto další podání, v němž jsem naznačil cosi o existenci e-mailu a o tom, že na soud mohu třeba taky podat žalobu, a výsledek se dostavil: soudkyně Šimečková uvedla, že byla členkou KSČ.

Teď zbývá jen vysvětlit, proč tato soudkyně na Pospíšilově seznamu, včetně nejnovější verse, chybí – že by se snad opomněla v čestném prohlášení přiznat? Nebo zapomněla požádat o doplnění na seznam? Cyničtější na mém místě by možná prohlásili, že čestné prohlášení českého soudce, to je přímo učebnicové oxymoron…

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-01-12 01:04
těch chyb je tam zřejmě víc. Co například soudružka Šedivá?
název odkazu
MP
0 # Anonymní 2011-01-12 01:06

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)