Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Podle zprávy ČTK po hlavním líčení s (nepřítomnými) politiky Dělnické strany řekl státní zástupce Jan Lata: Znalec dnes jasně prohlásil, že výroky jsou již za hranou ethiky. Společnost je v žádném případě nemůže tolerovat.

Ergo co je neethické, je i trestné – minimálně jestliže jde o výrok představitele protisystémové oposice.

Komentáře   

0 # Guy Peters 2010-09-30 18:05
To je naprosto děsivé: Kriminalisovat porušení morálky. A k tomu ta znalcokracie: Kdyby media byla co k čemu, tak by se Laty zeptala, zda by místo něj neměl být státním zástupcem Mareš, protože věci rozumí evidentně lépe.
0 # Jakub Moc 2010-10-01 10:45
Již přituhlo. Moravcovi potvrzeny 3 roky natvrdo. Hurá zpět do totality. :/
0 # Miloš Kubala 2010-10-01 18:30
To přituhlo opravdu pořádně, protože:

Předseda senátu Mgr. Michal Kubánek zdůraznil, že jednotlivé posuzované texty nevykazují rasovou či jinou nesnášenlivost a použité grafické symboly neodpovídají historickým reáliím. „Znalec však vysvětlil, proč nelze vytrhávat jednotlivosti, neboť smysl dávají jen v komplexu,“ řekl.

ceskobudejovicky.denik.cz/.../...
0 # Jakub Moc 2010-10-07 11:09
No vida, a hned tu máme další výplod naší hrdinné policie: Policie obvinila mladíky, kteří nesli symboly zakázané Dělnické strany.

"Dělnická strana byla zakázána, trestné je proto používat i její vlajku a symboly. Zadržení jsou podezřelí ze spáchání trestného činu podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka," řekla po jejich zadržení policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Tuhle blbinu evidentně už nezkousnul ani soudce ÚS Duchoň, který to pro iDnes okomentoval takto:

"Neexistuje žádný přehled zakázaných symbolů. Tak jednoduché to není. Vždy záleží na okolnostech."

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)