Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Všem čtenářům tohoto blogu doporučuji návštěvu hlavního líčení s další protistátní skupinou vedenou Tomášem Vandasem, bývalým předsedou rozpuštěné Dělnické strany, které se koná 30. září 2010 od 12.30 hod. u Městského soudu v Brně, v jednací síni č. 2 v přízemí.

Trestná činnost obžalovaných je závažná a rozsáhlá: kupř. Michaela Dupová je stíhána za to, že při projevu dne 1. 5. 2009 v Brně na náměstí Svobody řekla: …ve vašich očích vidím odhodlání, odhodlání bojovat za naši Evropu do poslední kapky krve, a proto už není jen prázdnou frasí «Evropo povstaň!», protože teď my a naše Evropa povstáváme jako Fénix z popela za společnou budoucnost, za společnou Evropu. Odpor!.

Tímto výrokem se Dupová podle orgánů činných v trestním řízení dopustila trestného činu podpory a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka podle § 260 odst. 1 TrZ, za což jí hrozí jeden rok až pět let vězení. Protože je souběžně stíhána za lepení samolepek (což je závažnější zločin s trestní sazbou od tří do osmi let), lze očekávat, že jí soudy uloží souhrnný trest mezi pěti a sedmi lety.

Komentáře   

0 # Anonymní 2010-10-03 01:10
"lze očekávat, že jí soudy uloží souhrnný trest mezi pěti a sedmi lety." To myslíte vážně? No to snad ne toto.
0 # Tomáš Pecina 2010-10-03 10:43
A co byste čekal, lepila a ještě si dovolila veřejně říct zakázané slovo "Odpor".
0 # Anonymní 2010-10-25 20:27
Je to nebezpečný člověk pro naši společnost, nejde o to,že lepila, ale co lepila.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)