Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Na otázku, zda ministryní Kovářovou inserovaná větší vstřícnost při odškodňování osob poškozených nesprávným úředním postupem je toliko příznakem blížících se voleb anebo jde o cosi víc, jsem dostal jasnou odpověď: ministerstvo podalo odpor proti platebnímu rozkazu na náhradu za neuvěřitelné průtahy v řízení, jež sice byla vypočtena přesně podle ministerského manuálu, ale podle názoru úředníků je dostatečným odškodněním, že ministerstvo svou chybu konstatovalo.

Naštěstí pro ně jsou čeští novináři tak hloupoučcí, že tiskovou konferenci ve svých mediích pokryli a věc tím pro ně byla vyřízená – koho by zajímalo, jak ministerstvo svoje sliby plní? Průměrného čtenáře jistě ne!

Aktualisováno.
Odpor dorazil a potvrdil, že ministryně Kovářová svá slova, jak bylo lze předpokládat, mínila s upřímností protřelého sňatkového podvodníka. Pro úplnost moje replika.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)