Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Methodou tiché pošty vytvořil svou zprávu za žurnalistu se vydávající naivní umělec z ČTK.

Samotná causa Kořínkových je podána natolik nejasně, že ji komentovat nebudeme, spokojivše se s poznámkou, že asi nezbude, než aby po každém rozsudku soudce uspořádal tiskovou konferenci, na níž obsah rozsudku, nejlépe na flipchartu, novinářům vysvětlí; jen mám obavu, že ministerstvo by k tomu účelu muselo vydávat úřední rákosky, jinak se při známé kvalitě českého novinářstva komunikačního účelu stejně nedosáhne.

Zaujalo mne ovšem, že mezi osobami odškodněnými za útrapy způsobené komunistickým režimem je jmenován i Vladimír Hučín. Informace jsou podány v nejlepších tradicích Radia Jerevan: je sice pravda, že Hučín byl ve vazbě a v psychiatrické internaci, za což byl nyní nepravomocně odškodněn, avšak nikoli, jak mlamoj, na svou práci jistě hrd, píše, v době komunismu, nýbrž v dobách hluboké demokracie v letech 2001–2003.

Komentáře   

0 # Miroslav Yamato 2009-08-16 15:57
Tak vzhledem k tomu, že současný režim přímo na ten "komunistický" navazuje, má mlamoj (?), jistě nechtěně, kus pravdy...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)